Ota yhteyttä

Media

Tangokuningas sekä tangokuningattaren tytär kisaavat The Voice of Finland -ohjelmassa

Julkaistu

@

Uusi The Voice of Finland -kausi starttaa Nelosella perjantaina 4. tammikuuta, ja nyt mukana on jopa tunnettu tangokuningas sekä tangokuningattaren tytär!

Ohjelma jatkaa suosiotaan Suomen suurimpana laulukilpailuna: kahdeksannelle TVOF-kaudelle saapui peräti reilut 1500 hakemusta. Ensimmäiseen Ääni ratkaisee -vaiheeseen tiensä on selvittänyt toistasataa kilpailijaa.

Julia Suursalmi ja Marko Lämsä kilpailevat äänillään The Voice of Finland -ohjelmassa 2019. Kuva: Nelonen.

Ääni ratkaisee -vaiheessa televisiossa kuullaan kuninkaallista tulkintaa, kun tamperelainen vuoden 2006 tangokuningas Marko Lämsä, 41, kisailee. Ohjelman esittelytekstin mukaan Lämsä työskentelee personal trainerina ja piirtää vapaa-ajallaan muotokuvia. Marko Lämsä on tehnyt myös paljon musikaali- ja teatterirooleja.

Myös kuopiolaisella Julia Suursalmella, 20, on vahva yhteys tangoon, sillä hänen äitinsä Tiina Räsänen ja isäpuoli Petri Hervanto ovat entisiä tangokuninkaallisia. Tiina on vuoden 1994 tangokuningatar ja Petri vuoden 1999 tangokuningas. Julian isä taas on tunnettu radiojuontaja Mikko Suursalmi. Julia opiskelee restonomiksi ja työskentee koulun ohella hampurilaisravintolassa.


Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!

 

Mukana on myös muuan Irakista Suomeen kolmisen vuotta sitten turvapaikanhakijana tullut nuori mies, joka laulaa rohkeasti Finlandersia – arvatenkin Finkkujen kauniin Oikeesti-hitin.

Uudella kaudella Ääni ratkaisee -vaihe on kuvattu Porvoon Taidetehtaalla. Jatkoon päässeet kisaavat tuttuun tapaan Turun Logomossa Kaksintaistelu- ja Knockout -vaiheissa. Kilpailu huipentuu huhtikuussa suoriin livelähetyksiin.

Heikki Paasonen ja Elina Kottonen toimivat edelliskauden tapaan The Voice of Finlandin juontajina. The Voice of Finlandin tähtivalmentajat ovat Toni Wirtanen, Olli Lindholm, Redrama ja Anna Puu.