Ota yhteyttä

Uutiset

Tangokuningatar yllätti uudenvuodenjuhlissa: meni naimisiin Ylen toimittajan kanssa

Julkaistu

@

Vuoden 2008 tangokuningatar Hanna Talikainen meni uudenvuodenaattona naimisiin yllätyshäissä Nupurin kartanossa Espoossa.

Onnellinen tapahtuma paljastui, kun tangokuningattaren tuoreen aviomiehen bestman, musiikkimestari ja sanoittajavelho Ilkka “Ile” Vainio julkaisi Facebookissa hääpäivityksen kuvien kera.

Hanna Kataja-Rahko (o.s. Talikainen) ja Ylen toimittaja Jyri Kataja-Rahko avioituivat uutenavuotena. Jykevästi poseeraava Ile Vainio oli sulhasen bestman. Ase on muuten aito Suomi-konepistooli, jonka Ile sai 50-vuotislahjakseen. Kuva: Facebook.

“Kuvassa onnellinen uuden vuoden hääpari Kuningatar Hanna Talikainen nyk. Kataja-Rahko ja Ylen hyvä poika Radioneuvos Jyri Kataja-Rahko. Kuvassa mukana myös Jyrin bestmen Ilkka Vainio joka valvoo, että yllätyshäät menevät Alangon Kartanolla normaalisti”, Ile Vainio kirjoitti Facebookissa.

Vuonna 2008 tangokuninkaalliset olivat Jukka Hallikainen ja Hanna Talikainen. Kuva: Tangomarkkinat.

Hääjuhlat pidettiin Neljä Ruusua -yhtyeestä tunnetun Ilkka Alangon ja hänen vaimonsa kotikartanolla Espoossa, missä vietettiin ystäväjoukolla 1920-luvun tyylisiä “kieltolain” uudenvuodenjuhlia. Kataja-Rahkojen häät tulivat tiettävästi ainakin osalle vieraista yllätyksenä.

Hanna Kataja-Rahko on jättänyt laulukeikat ja työskentelee nykyisin Ylen radiotoimittajana. Myös hänen tuore aviomiehensä on tuttu ääni Ylestä.

Tangokuningatar oli pitkään naimisissa ex-jääkiekkoilija  Markus Seikolan kanssa. Pariskunta jätti yhdessä avioerohakemuksen Oulun käräjäoikeuteen syksyllä 2017 ja ero astui voimaan maaliskuussa 2018. Markus ja Hanna ehtivät olla naimisissa kahdeksisen vuotta, he avioituivat kesällä vuonna 2010.

 

KUUNTELE JA KATSO tästä Hanna Talikaisen sattuvasti nimetty voittokappale, Häätango, Seinäjoen tangomarkkinoilla 2008:

 Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!

 

Jatka lukemista
Mainos
2 kommenttia

2 Comments

  1. 21.2.2019 @ 16:45

    Nyt ei tarvitse enää ihmetellä, millä ansioilla tangolaulaja Talikainen pääsi Yle Radio Suomeen toimittajan hommiin.

  2. 13.8.2019 @ 22:03

    Mun lemppari jotenkin kaipaan tollasta ihmistä omaan elämään

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *