Ota yhteyttä

Hannu Mustonen

Hannu Mustonen on iloinen persoona, ja se kuuluu myös tulkinnoissa. Helposti lähestyttävällä Hannulla on aina aikaa yleisölle ja faneille.

Hannu Mustosen ohjelmisto on erittäin laaja. Eri rytmilajit taittuvat luontevasti ja ääniskaalaa riittää. Musiikilla halutaan välittää hyvää mieltä ja myös fyysistä hyvinvointia muun muassa Musiikilla liikkeelle -kampanjan myötä. Myös Tanssiin.fi on mukana tukemassa yhteistyökumppanina tätä hyvän asian puolesta taistelevaa liikettä. Musiikilla liikkeelle -kampanjan keulakuvana on tangokuningatar Saana Sassali.

Hannu keikkailee Timangi-orkesterin kanssa.

Kokoonpano: Hannu Mustonen laulu, Jussi Hjelt Kitara/Haitari, Juuso Liinamaa Basso, Jari Perä Koskettimet ja Jukka Virkkala Rummut.


Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).

KEIKAT

Tänään:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
pe 10/04/20 Tampere Tapiola Tampere
Kellonaika: 19.00. Lippu: 15€. Osoite: Karhunkatu 71. Klo 19-23.30. Peruttu

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
pe 10/04/20 Tampere Tapiola Tampere
Kellonaika: 19.00. Lippu: 15€. Osoite: Karhunkatu 71. Klo 19-23.30. Peruttu
su 31/05/20 Joensuu – Hammaslahti Lemmenlava
Kellonaika: 19.00. Lippu: 15€. Osoite: Lemmenpolku 12. Klo 19-23. Peruttu

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 

 


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.

 

Tykkää meistä Facebookissa

Mainos Tukholman risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto