Hannu Mustonen

Hannu Mustonen

Hannu Mustonen on iloinen persoona, ja se kuuluu myös tulkinnoissa. Helposti lähestyttävällä Hannulla on aina aikaa yleisölle ja faneille.

Hannu Mustosen ohjelmisto on erittäin laaja. Eri rytmilajit taittuvat luontevasti ja ääniskaalaa riittää. Musiikilla halutaan välittää hyvää mieltä ja myös fyysistä hyvinvointia muun muassa Musiikilla liikkeelle -kampanjan myötä. Myös Tanssiin.fi on mukana tukemassa yhteistyökumppanina tätä hyvän asian puolesta taistelevaa liikettä. Musiikilla liikkeelle -kampanjan keulakuvana on tangokuningatar Saana Sassali.

Hannu keikkailee Timangi-orkesterin kanssa.

Kokoonpano: Hannu Mustonen laulu, Jussi Hjelt Kitara/Haitari, Juuso Liinamaa Basso, Jari Perä Koskettimet ja Jukka Virkkala Rummut.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Uusimmat Facebook-päivitykset

Julkaistu 20.10.2019 00.59

Hannu Mustonen & Timangi

Suuren suuret kiitokset Kalliojärven viihdekeskuksen mahtava yleisö ja henkilökunta, unohtamatta mainioita Souvareita! Hannu &Timangi kiittää! ... Lue lisääLue vähemmän

Julkaistu 18.10.2019 23.08

Hannu Mustonen & Timangi

Pitkä, mutta mielettömän hieno päivä. Iso kiitos kaikille osallistujille sekä Peräjoen kylätalon Musiikilla Liikkeelle tansseissa päivällä, että Tampereen Tapiolan tansseissa nyt illalla. Väsynyt, mutta onnellinen olo. Huomenna jatketaan Kalliojärven viihdekeskuksessa Souvareiden parina, tuu sääki. ♥️ ... Lue lisääLue vähemmän

Julkaistu 13.10.2019 23.52

Hannu Mustonen & Timangi

Uusi viikko ja uudet kujeet!
Perjantaina 18.10. Forssassa Hannu Musiikilla Liikkeelle kampanja tansseissa Saanan kanssa viihdyttämässä ja pojat Timangina Tampereella Tapiolassa.

Lauantaina 19.10. ensimmäinen virallinen keikka Hannu & Timangi kokoonpanolla Kalliojärven viihdekeskuksessa, siellä myös aina mahtava Souvarit!

Tervetuloa tanssimaan ja viihtymään seurassamme! ❤️
... Lue lisääLue vähemmän

Lataa lisää

Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).

KEIKAT

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
la 07/12/19 Sastamala Myllymaan Urheilutalo
Kellonaika: 19.30. Lippu: 15€. Osoite: Putajantie 573. Klo 19.30-24.
su 31/05/20 Joensuu – Hammaslahti Lemmenlava
Kellonaika: 19.00. Lippu: 15€. Osoite: Lemmenpolku 12. Tanssit klo 19-23.

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 

 


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE