Ota yhteyttä

Media

Paula Koivuniemi ei pelkää vanhenemista – haaveilee kotihoidosta, matkoista ja terveydestä

Paula Koivuniemi kertoo muuttuneista elämänarvoistaan ja koronakuulumisiaan Patina-lehden haastattelussa. Lue!

Julkaistu

@

Paula Koivuniemi, 73, kertoo viettäneensä rauhallista korona-aikaa.

“Ajatukseni siitä, mikä on elämässä tärkeintä, ovat muuttuneet. Tärkeintä ei ole enää materiaali, vaan oma hyvinvointi ja ne läheiset, jotka lopulta pitävät minusta huolta jollain tapaa”, iskelmälegenda kertoo Kansallisen Senioriliiton julkaiseman Patina-lehden haastattelussa.

Vaikka keikkoja ja konsertteja ei ole ollut, Paula on nauttinut pitkistä koiralenkeistä. Paulan assistentin Laura Vuorisen rescue-koira Siru on Paulalle yhtä rakas kuin laulajan oma Oliver-kissa.

“Joka ilta olen onnellinen siitä, että saan mennä nukkumaan terveenä, herätä aamulla ja mennä iltapäivälenkille Sirun kanssa.”

→ Lue myös: Eläinrakas Paula Koivuniemi: “Kissani on itsenäinen ja itsepäinen, kuten minäkin”

Vanheneminen ei Paulaa suuremmin pelota.

“Otan sen ihan rauhallisesti vastaan. Vielä olen saanut olla hyvässä kunnossa ja vahvasti työn touhussa. Toivon vain, ettei omalle terveydelleni kävisi mitään. Olen tosi onnellinen ja kiitollinen siitä, että olen saanut olla terve ja tehdä rakastamaani työtä.”

“Alan itsekin olla vanha”

Paula kertoo haastattelussa järjestäneensä asiansa taloudellisesti kuntoon vanhuutensa varalle.

“Olen ajatellut pysyä omassa kodissani. Haluan kotihoidon palveluita. Joku voi vaikka tulla asumaan kotiini avukseni”, hän sanoo.

Myös ateriapalvelu kiinnostaa.

“Vanhukset ovat lähellä sydäntäni, koska alan kohta itsekin olla vanha”, Paula naurahtaa.

→ Lue myös: Paula Koivuniemi Seiskassa: “Lopettaminen ei ole käynyt mielessäkään”

Kotiin laulaja ei kuitenkaan ole jäämässä. Helsingin keskustassa asuva kestotähti tykkäisi käydä pääkaupungin riennoissa: kahviloissa, teattereissa ja konserteissa. Vanhat ystävät kuten Pirkko Mannola ja Raili Hulkkonen ovat läheisiä.

“Olen ystävä, joka pitää yhteyttä. Vaikka ystävien määrä on vähentynyt, minulla on yhä elossa muutama luotettava ystävä. Ei ihminen oikeastaan tarvitse kovin monta ystävää. Laura ja oma poikani ovat tärkeimmät ihmiseni”, Paula sanoo.

“Olen saanut paljon, mutta haaveilen siitä, että pääsisin vielä asumaan ulkomaille Lauran ja Sirun kanssa.”

→ Lue myös: Kaiho teki Paula Koivuniemen klassikosta upean tangon – kuuntele


Haaveiletko paremmasta unesta? Kokeile 8hours melatoniinilla: luonnollinen reseptivapaa univalmiste. Klikkaa ja kokeile: SAAT 50% ALENNUKSEN ensimmäisestä paketista!
Rentoudu ja nauti Ruissalon kylpylässä Turussa! Varaa ihana kylpylälomasi nyt parhaaseen etuhintaan – klikkaa heti!
TÖITÄ TARJOLLA! Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.