Ota yhteyttä

Media

Teijo Lindström kiemurteli kehuista tv-sohvalla: “Olet niin hyvä tyyppi” – katso haastattelu

Teijo Lindström vieraili Aamu-tv:ssä kertomassa johtamansa viihdekuoro Buffon 20-vuotisjuhlasta. Katso hyväntuulinen haastattelu ja kehut, jotka saavat tangokuninkaan kiemurtelemaan.

Julkaistu

@

Teijo Lindström Ylen Aamu-tv:ssä

Teijo Lindström vieraili tänään maanantaiaamuna Ylen aamu-tv:ssä. Aiheena oli tangokuninkaan johtama järvenpääläinen viihdekuoro Buffo, joka täyttää 20 vuotta.

Jättimäisessä showkuorossa laulaa yli 140 naista.

“Olen vähäsen kukkona tunkioilla… jonkun pitää jöötäkin pitää”, Teijo nauroi televisiossa.

Teijo Lindström ja Buffon kuorolainen Soili Petrow vierailivat Ylen Aamu-tv:ssä.

Viihdeuoro Buffon laulaja Soili Petrow kehui kauniisti Teijo Lindströmiä Aamu-tv:ssä maanantaiaamuna.

“Ei ole Suomessa toista”

Yksi viihdekuoro Buffon laulajista, Soili Petrow oli Teijon kera aamutelkkarissa. Soili ylisti Teijon johtamistaitoja niin, että tangokuningas punastui.

“Ei ole Suomessa toista. Teijo on itse niin hyvä laulaja ja muusikko, visionääri. Ja aina ystävällinen kaikille. Vaikka olisi kuinka kiireinen, hänellä on aina aikaa. Hyvä tyyppi, ei kyllä mentäisi toisen ohjaukseen”, Soili kehui.

“No niin… nyt alkaa olemaan…” hymyilevä Teijo kiemurteli tv-sohvalla.“Lauletaan viihdemusiikin keinoin”

Teijo Lindström kuvaili hyväntuulisessa tv-haastattelussa kuorolaulamisen voimaa.

“On mahtavaa, kun samanhenkiset ihmiset kokoontuvat kerran viikossa… Rakkaus viihdemusiikkiin on se meidän kulmakivi. Saa olla oma itsensä ja tehdä sitä, mikä rakastaa.”

Kuoro esittää monia tyylilajeja: iskelmää, rokkia, swingiä, gospelia…

“Minulla on ollut alusta asti lähtökohtana, että kun lauletaan viihdemusiikkia, lauletaan viihdemusiikin keinoin. Jos vedetään Sata salamaa, niin lavalla pitää olla sata Vicky Rostia eikä sata oopperalaulajaa.”

Tiistaina 14.5. on viihdekuoro Buffon 20-vuotisjuhlakonsertti Järvenpää-talossa nimeltään “Shamppanjaa” (osta liput tästä).

KATSO Ylen Aamu-tv-haastattelu tästä:

 

 


Kiikarissa kumppani tositarkoituksella? 50plussille suunnattu deittisivusto auttaa sinua etsimisessä!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Työ etsii tekijää, hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.