Ota yhteyttä

Orkesterit

VIDEO: Komioiden Aleksi ja Eero keikkasuosiostaan: “Haluamme säilyttää tekemisen ilon”

Komiat-orkesterin komeat soittajat Aleksi Yli-Sissala ja Eero Nummela kertovat videohaastattelussa Komioiden kuulumisista Suurtanssit-risteiyllä Europalla. Katso!

Julkaistu

@

Komiat Aleksi Yli-Sissala ja Eero Nummela Suurtansseissa 12.-13.5.2019

Komiat-orkesteri hurmasi Suurtanssit-risteilyllä 12.-13.5. Nuorten ja energisten soittajien keikka sai kiitosta laivan täydeltä yleisöltä.

“Kiitoksia on aina saada kiva, se on hyvä voimavara”, Komioiden sympaattinen solisti Aleksi Yli-Sissala sanoo Tanssiin.fi:n videohaastattelussa.

“SMOrk-voitosta muutosta meininkiin”

Pohjanmaalais-varsinaissuomalainen orkesteri nousi valtakunnalliseen tietoisuuteen viime kesänä, kun Komiat voitti tanssiorkestereiden SM-tittelin (SMOrk) Seinäjoella heinäkuussa 2018. Finaali oli tuttuun tapaan Tangomarkkinoilla.

“Tavoitimme paljon uutta yleisöä Tangomarkkinoilla. Voitto toi positiivisia muutoksia meininkiin”, orkesterin mainio rumpali Eero Nummela kehuu.“Tanssimusiikki kuuluu elämään”

Nuoret miehet sanovat, että he tykkäävät tehdä ja esittää tanssimusiikkia, vaikka toki orkesterissa on taitoa ja kokemusta muunkin musiikkigenren soittamisesta.

“Tanssikeikoilla tunnelma on aika ainutlaatuinen. Tanssimusiikki on tullut jo nuorena kaikkien meidän elämään.”

Kuuntele tästä Komioiden tyylikäs versiointi Josef, Josef -hitistä.

Kesällä joka paikassa keikoilla

Komioiden kesä sujuu tietysti tiiviisti keikkalavoilla.

“Kesällä meidät löytää melkein mistä vaan!” Aleksi nauraa.

“Ei ammuta kuitenkaan viikkoja ihan täyteen, on muutama vapaapäivä aina välissä. Se vie mehut, kun illasta toimeen heiluu lavalla energialla. Täytyy sälyttää tekemisen ilo.”

Katso Komioiden keikat tästä.

Komioiden kanssa äitienpäivän Suurtanssit-risteilyllä esiintyi Kyösti Mäkimattila & Varjokuva. Kesätauon jälkeen Suurtanssit jatkuvat taas syyskuussa, kun 15.9. viihdyttämässä ovat Pekkaniskan Pojat sekä Kaija Lustila & Rosette. Lue lisää ja katso syksyn muut Suurtanssien päivät tästä.

 


Varaa Suurtanssit-risteilysi tästä! Ikaalisten Matkatoimiston kautta saa edulliset hinnat ja parhaan palvelun.
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!