Teijo Lindström paljastaa: “Lähden ulkomaille töihin” – katso video

Teijo Lindström paljastaa: “Lähden ulkomaille töihin” – katso video

Teijo Lindström paljastaa: “Lähden ulkomaille töihin” – katso video

Teijo Lindström kertoo videohaastattelussa iloitsevansa parhaillaan käynnissä olevan ison Royal Christmas -joulukiertueen menestyksestä.

“On se ollut aikalainen suksee. Ihan kivaa! Olen itse koko homman, idean isä. Ja jatkoakin on tulossa tällä porukalla, niin hauskaa on ollut”, vuoden 2017 tangokuningas vakuuttaa.

Joulukiertueella ovat Lindströmin lisäksi tangokuningas 2015 Aki Samuli, tangokuningatar 2017 Aino Niemi ja tangokuningatar 2004 Johanna Debrezceni sekä yli 100-henkinen Viihdekuoro Buffo. Säestäjänä on kuninkaallinen Royal Sound -orkesteri.

“Olen musikaalihullu”

Teijo Lindström on sen verran kiireinen, että suurempaa lomaa ei ole tiedossa vähään aikaan.

“Oli ajatus mennä jouluksi New Yorkiin, mutta sitten tajusin, että minullahan on uutenavuotena keikkoja. En viitsinyt lähteä vain viikoksi. Mieluummin keväällä, ehkä toukokuussa. Silloin voisi mennä katsomaan musikaaleja. Olen vähän musikaalihullu”, Teijo nauraa.

“Ensi keväänä lähdetään ja laajennetaan Suomen rajojen ulkopuolelle. Olen aina haaveillut isosti. Ajatellut, että olen sen ikäinen, että nyt on pakko mennä niitä kohti, muuten jäädään seisomaan”Lindström kertoi kuulumisiaan Suurtanssit-risteilyllä Europalla viime sunnuntaina (9.12.18). Suosittu tanssiristeily oli tupaten täynnä iloista tanssikansaa. Lindströmin lisäksi risteilyllä viihdytti toinen tangokuningas, Tomi Markkola Fernet-orksterinsa kera.

Suurtanssit jatkuvat taas tammikuussa, kerran kuukaudessa sunnuntaisin. 27. tammikuuta Suurtansseissa esiintyvät Pekkaniskan Pojat sekä Harri Nuutinen & Tanssin taika.

KATSO Teijo Lindstömin videohaastattelu:

 


Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Suvi Teräsniskan Ihmisen poika -kiertue tekee hyvää – haluaa auttaa vähävaraisia lapsiperheitä

Kommentit pois päältä artikkelissa Suvi Teräsniskan Ihmisen poika -kiertue tekee hyvää – haluaa auttaa vähävaraisia lapsiperheitä

Oi mikä onni! Markon ja Jukan varastettu hauki ui kotiin

Kommentit pois päältä artikkelissa Oi mikä onni! Markon ja Jukan varastettu hauki ui kotiin

Hääpäiväänsä viettävältä Tommi Soidinmäeltä roolipaljastus: pääsee rokkaamaan Virve Rostin kanssa

Kommentit pois päältä artikkelissa Hääpäiväänsä viettävältä Tommi Soidinmäeltä roolipaljastus: pääsee rokkaamaan Virve Rostin kanssa

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE