Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Tomi Markkola innostui joululaulustaan auringossa: ”Sain viluväreitä vaikka oli 34 astetta lämmintä”

”Kappaleesta tulee lempparini”, Tomi Markkola kuvaa uutta joululauluaan Nyt sytytän mä kynttilän, jonka on säveltänyt legendaarinen Veikko Samuli. Kuuntele kaunis kappale ja lue lisää!

Julkaistu

@

Tomi Markkola julkaisi tänään perjantaina (29.11.19) uuden joululaulun nimeltä Nyt sytytän mä kynttilän. Kauniin kappaleen taustalla on legendaarinen säveltäjä Veikko Samuli ja sanoittaja Timo Jokinen.

Tomi nauraa, että joululaulun alkutahdit olivat hivenen eksoottiset: tangokuningas sai nimittäin kappaleen haltuunsa Kanarian saarten auringossa.

”Olin Inglésissä lomamatkalla ja istuin altaalla, kun laulu kilahti sähköpostiini. Samantien kuuntelin sen läpi ja vaikka oli 34 astetta lämmintä, niin menivät  vilunväreet. Kappale osui ja upposi todella”, Tomi kertoo.

Mainos

”Tuntuu hienolta, että sain levyttää tämän laulun. Uskon, että ihmiset tulevat pitämään tästä kauniista laulusta. Tästä tulee minun lempparini. Innolla odotan, että pääsen tätä uutukaista esittämään joulukonserteissani.”

→ Lue myös: Tango-Tomi ja poppi-Pete ovat lankomiehiä: Näin komeasti soi joululaulu videolla

Tomi Markkolan joulu sujuu töiden merkeissä. Aatto vietetään perheen parissa, mutta jo joulupäivänä Tomi ja hänen Fernet-orkesterinsa esiintyvät joulukonsertissa 25.12. Ikaalisten kylpylässä. Tapaninpäivänä Tomi & Fernet tanssittavat Tanssikrouvissa.

Mainos

Tomin ura on ollut nousujohteinen tasaisen varmasti. Uraan mahtuu niin Tangokuninkaan kruunu 1996, Syksyn Sävel -edustus, Vuoden miesartistin titteli kuin Iskelmä Finlandia -yleisöäänestyksen voittokin. Tomi on ollut tangokuninkuuden jälkeen yksi Suomen suosituimmista miesartisteista.

→ Lue myös: Tomi Markkola innostaa: ”Aletaan tehdä tanssimusiikkivideoita”

Vuonna 2016 Tomi vietti 20-vuotistaiteilijajuhlaansa ja pitkän levytystauon jälkeen tuolloin ilmestyi myös Myyty mies -albumi. Levyn lähtökohtana oli, että levylaulut sopivat myös keikoille eli tanssittavuutta mietittiin tarkkaan.

Katso Tomi Markkolan & Fernetin keikat tästä.

 

KUUNTELE Tomi Markkolan Nyt sytytän mä kynttilän (säv. ja sov. Veikko Samuli, san. Timo Jokinen, äänitys, miksaus ja masterointi Jorma ’’Hämis’’ Hämäläinen / StudioPop) 2019:


Katso elokuvia ja suosikkisarjoja 1kk maksutta! Kokeile Elisa Viihdettä heti, ilman sitoutumista. Klikkaa!
Hoida raha-asiasi fiksusti - kilpailuta lainasi maksutta. Zmarta auttaa!
Voi entistä paremmin ET:n asiantuntijoiden avulla. Tilaa tästä ET Terveys tarjoushintaan!
TÖITÄ TARJOLLA! Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.