Ota yhteyttä

Media

Katri Helena Iltalehdessä paluukonsertistaan: “Jännitti niin että vatsassa tuntui”

Puolentoista vuoden sairausloman jälkeen konserttilavalle palannut Katri Helena sanoo Iltalehdessä vallan herkistyneensä lavalla.

Julkaistu

@

Katri Helena Kalaoja, 74, palasi eilen keskiviikkona (27.11.2019) konserttilavalle pitkän tauon ja sairausloman jälkeen. Sinivalkoinen ääni esiintyi Järvenpää-talossa joulukonsertissa pirteänä ja energisenä Iltalehden mukaan.

Laulaja kuitenkin myönsi lehdelle, että esiintyminen aiheutti poikkeuksellisia väreitä. Katri Helena on ollut sairauslomalla kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi kesästä 2018. Keikkataukoa kertyi siis liki puolitoista vuotta.

→ Lue myös: Katri Helenan juhannusterveiset: “Ei laulaminen vielä lopu”

“Minua jännitti ennen konserttia ihan kauheasti, niin että vatsassa tuntui. Mutta nyt olen niin onnellinen. Ihan herkistyin lavalla”, Katri Helena totesi IL:ssä.

“Tiesin kyllä että kurkku toimii, mutta jännitti silti. Ihanaa että saan laulaa.”

Mainos

Konsertissa Katri Helena esitti rakkaimpia joululaulujaan.

“Kyllä alkaa olla nostalgiameininkiä, kun kaikesta on vähintään 20 vuotta”, Katri Helena nauratti yleisöä Iltalehden mukaan kappalevalintojaan esitellessään.

→ Lue myös: Katri Helena: “Joulutouhut kesken, kiirettä en kaipaa”

Mainos

Varpunen jouluaamuna -laulu sai Katri Helenan ja yleisön herkistymään, kun Katri viittasi edesmenneeseen Jorma-veljeensä.

“Olen tämän kertonut ennenkin konserteissa, mutta kerron silti. En saanut veljeä. jota toivoin. Veljeni kävi täällä ennen syntymääni. Äitini sanoi minulle varpusen nähdessään, että veljesi tuli sinua katsomaan.”

Katri Helenan seuraava joulukonsertti on 8.12. Pyhän Mikaelin kirkossa Kirkkonummella (voit ostaa lippuja tästä). Lisäksi hän esiintyy Hyvinkääsalissa 11.12. (loppuunmyyty) ja Temppeliaukion kirkossa Helsingissä 12.12. (loppuunmyyty).

 


Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!

Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.