Ota yhteyttä

Media

Tommi Soidinmäki avioerostaan: “Elämäni raskaimmat kuukaudet”

Kipeitä ja synkkiäkin tunteita kokenut Tommi Soidinmäki vahvistaa Ilta-Sanomissa, että hän ja Jenni-vaimo ovat eronneet. Aviopari ehti olla yhdessä 13 vuotta.

Julkaistu

@

Tommi Soidinmäki kertoo aloittaneensa vuoden 2020 kuntoilulla. Kuva: Facebook.

Tommi Soidinmäki paljastaa Ilta-Sanomissa, että hänen pitkä suhteensa on päättynyt. Tangokuningas ja Jenni ehtivät olla yhdessä 13 vuotta ja naimisissa vuodesta 2014.

Tommi myöntää, että ero on käynyt mielen päälle.

“Ehdimme olla yhdessä 13 vuotta ja totta kai oloni on raskas. Oikeastaan koko viime vuoden loppu oli raskas”, Tommi sanoo IS:n jutussa.

Mainos

Tommi ja Jenni eivät vielä ole hakeneet virallisesti avioeroa, mutta vaimo on muuttanut jo pois kotoa. Pariskunnan aviokoti on sijainnut Jyväskylässä. Heillä ei ole lapsia eikä Jenni ole esiintynyt julkisuudessa.

“Eroon ei liity kolmansia osapuolia” -Tommi Soidinmäki somessa

“Viime vuonna marras-joulukuussa elin elämäni raskaimmat kuukaudet. 13 yhteisen vuoden jälkeen olemme päättäneet erota vaimoni kanssa. Eroon ei liity kolmansia osapuolia eikä muutakaan draamaa – kasvoimme vain erillemme”, Tommi kertoo sosiaalisessa mediassa.

Naimisiin Tommi ja Jenni menivät 8. elokuutta 2014. Viime kesänä he juhlistivat siis avioliittonsa 5-vuotispäivää eli vanhan kansan mukaan “puuhäitä”.

Uudenvuodentervehdyksessään Tommi toivotti tälle vuodelle “rakkautta ja terveyttä” ja kiitti perhettään ja ystäviään.

Voimaa luonnosta ja ystävistä

Tommi sanookin Ilta-Sanomissa, että on pysytynyt käsittelemään kipeää eroa ystävien avulla.

Myös luonto näyttelee tärkeää osaa Tommin elämässä ja kiireinen tanssitähti onkin kertonut hakeutuvansa luonnon keskelle rauhoittumaan.

→ Lue myös: Tommi Soidinmäki paineli lomallaan kansallispuistoon vaeltamaan – katso upeat kuvat

Joulun Tommi vietti laivakeikoilla ja pääsi lomalle vasta tapainpäivän jälkeen. Tuolloin tangokuningas paineli kotikonnuilleen Saarijärven Pylkönmäelle vanhempiensa luokse.

“Vanhempien luona rentoutumassa. Parasta aikaa yhdessä”, Tommi iloitsi sosiaalisessa mediassa.

Mainos

Artistielämän kiireet eron syynä?

Vaikka yksityiselämässä onkin vaikeuksia, työpuolella Tommilla menee hyvin. Hän kertoi aiemmin Tanssiin.fi:lle, että vuosi 2019 oli yksi hänen uransa parhaista.

Keikoillakin menestys on näkynyt.

“Yleisömäärät ovat huimasti kasvaneet. Yksi tärkeä huomio on ollut nuorison mukaantulo keikoillemme, jota pidän todella tärkeänä uran jatkuvuuden kannalta.”

Artistin kiireinen elämäntahti saattoi olla osasyy kipeään avioeroon.

“Ehkä osasyynä on hektinen elämänrytmini, artistin aikataulut ovat täysin erilaiset kuin muiden ihmisten. Klassisesti voisikin sanoa meidän kasvaneen erilleen”, Tommi mietti Ilta-Sanomissa.

Mainos

Isot roolit kesäteattereissa

Vuonna 2020 monilahjakkuus on mukana taas monessa. Hänen ja Iina Naumasen luomia iltapukuja nähtiin jälleen Linnan juhlissa, samoin Tommin koruja. Laulajan suunnittelema korusarja on ollut suoranainen menestys.

→ Lue myös: KUVA Tältä näyttää Tommi Soidinmäen suunnittelema Linnan juhlien näyttävä iltapuku

Tommi on vuosikaudet määrätietoisesti laajentanut osaamistaan ja tekemistään myös näyttelijänä, ja tänäkin vuonna hän on mukana useissa produktioissa.

Elokuusta lähtien Tommi tähdittää Tarina tien päältä – Kulkukoirat -musiikkinäytelmää Syvälahden viihdekeskuksessa Kangasniemellä, missä hän esittää itseään Reijo Taipaletta.

→ Lue myös: Tommi Soidinmäki astuu Reijo Taipaleen saappaisiin: “Suuri kunnia” – maailman ensi-ilta elokuussa

Hänellä on rooli myös Lappeenrannan Kesäteatterissa, jossa nähdään 23.6.-1.8. vauhdikas Krokotiilirock.

Katso Tommi Soidinmäen keikat Vastakaiun kanssa, konsertit ja esitykset tästä.

 


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Katso elokuvia ja suosikkisarjoja 1kk maksutta! Kokeile Elisa Viihdettä heti, ilman sitoutumista. Klikkaa!