Ota yhteyttä

Tanssilavat

Tommi Soidinmäki astuu Reijo Taipaleen saappaisiin: “Suuri kunnia” – maailman ensi-ilta elokuussa

Syvälahden viihdekeskuksen suurmusikaalissa Topi Sorsakoskea näyttelee Jarkko Järvenpää ja Kari Tapiota Juse Venäläinen. Artistikattaus on huima, sillä Tommi Soidinmäen (Reijo Taipale) lisäksi lavalla nähdään Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen. Lue lisää!

Julkaistu

@

Monta tuttua tango- ja tanssitähteä nähdään ensi kesänä 2020 Syvälahden viihdekeskuksessa Kangasniemellä, kun uusi Tarina tien päältä – Kulkukoirat -musiikkinäytelmä pyörähtää käyntiin.

Näytelmä rakentuu tietysti Reijo Taipaleen, Kari Tapion ja Topi Sorsakosken menestyslaulujen ja hauskojen tarinoiden ympärille. Edesmenneet laulajalegendat eivät muuten koskaan kolmikkona levyttäneet sävähdyttävän upeaa Kulkukoirat-kappaletta, mutta esittivät sen triona Reijo Taipaleen juhlakonsertissa 1997 Helsingin Kulttuuritalolla.

Voit katsoa komean esityksen videolta tämän artikkelin lopusta.

Reijo ja Topi levyttivät kantri-iskelmäkappaleen vuonna 1992, ja se nousi heidän duo-levynsä hurjaksi hitiksi.

Syvälahden viihdekeskuksen näytelmän rooleissa esiintyvät muun muassa tangokuningas Tommi Soidinmäki (Reijo Taipale), Juse Venäläinen (Kari Tapio), tanssitähti Jarkko Järvenpää (Topi Sorsakoski) sekä tangokuningattaret Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen.

Suurmusikaalin musiikista vastaa luonnollisesti huippuorkesteri.

Mainos

Tommi Soidinmäki on pestistä innoissaan. Hänellä on lukuisten vuosien kokemus kesäteattereista, mutta rooli yhtenä Suomen rakastetuimmista iskelmäkuninkaista on hyvin mieleinen.

“On suuri kunnia astua Reijo Taipaleen saappaisiin”, Tauno Palonakin vakuuttanut Tommi kuvaa tunnelmiaan.

Tommi vihjasi kesäkuussa (2019) Tanssiin.fi:n videohaastattelussa, että häntä odottaa merkittävä rooli. Tuolloin tangokuningas ei vielä voinut paljastaa Reijon osaansa suurmusikaalissa.

→ Lue myösVIDEO: Tommi Soidinmäki nauttii työnteosta ja vihjaa: “Erittäin iso rooli odottaa paljastumistaan”

Tommilla on tulossa kiireinen kesä, sillä hänellä on rooli myös Lappeenrannan Kesäteatterissa, jossa nähdään 23.6.-1.8. vauhdikas Krokotiilirock. Tommin lisäksi Krototiilirockia tähdittävät Virve Rosti, Ushma Karnani, Panu Vauhkonen, Kirsti Valve ja Lasse Karkjärvi.

→ Lue myös: Hääpäiväänsä viettävältä Tommi Soidinmäeltä roolipaljastus: pääsee rokkaamaan Virve Rostin kanssa

Tommi on näytellyt monena suvena Ränssin Kievarin kesäteatterissa Jyväskylässä, mutta siellä häntä ei (tiettävästi) tulevana kesänä sentään nähdä.

Kulkukoirat-suurmusikaalin maailman ensi-ilta Syvälahden Viihdekeskuksessa on 2.8.2020, ja esitys pyörii  2.-23.08.2020. Esityksiä on yhteensä 13.

Mainos

Kulkukoirat-musikaalin näytökset:

Su 2.8. klo 15.00  (ensi-ilta)
Ti  4.8.  klo 18.00
Ke 5.8. klo 14.00
To 6.8. klo 18.00

Su 9.8. klo 15.00
Ti  11.8. klo 18.00
Ke 12.8. klo 14.00
To 13.8. klo 18.00

Su 16.8. klo 15.00
Ti  18.8. klo 18.00
Ke 19.8. klo 14.00
To 20.8. klo 18.00

Su 23.8. klo 15.00

 


Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat. Ei sitoutumisaikaa. Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin kännykästäsi tai tabletiltasi. Kokeile Nextorya nyt 14 päivää ilmaiseksi!


Langat ja muut käsityötarvikkeet kätevästi kotiin AdLibriksestä! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin)!