Ota yhteyttä

Koko laiva laulaa

VIDEO: Jukka Hallikainen juhlii kesällä tyttäriään ja paljastaa haaveensa: “Eduskunta ja hirvenkaato”

Jukka Hallikainen kertoo videohaastattelussa olevansa innokas metsä- ja kalamies, joskin vain “mukana roikkujan roolissa”. Tangokuninkaan kesä on täynnä perhejuhlia ja keikkaa. Katso video Koko laiva laulaa -risteilyltä Europalla.

Julkaistu

@

Jukka Hallikainen nauttii kiireestä. Suosittu tangokuningas keikkailee “veljensä” Marko Maunukselan kanssa ja Marko & Jukka -duo onkin  lähtenyt mainiosti käyntiin.

“Joo, tuntuu, että on tilausta ja kansa tykkää”, Jukka Hallikainen iloitsee Tanssiin.fi:n videohaastattelussa.

Marko & Jukka -duoa kutsutaan jo osuvasti uudeksi Matiksi ja Tepoksi.

Kesä täynnä perhejuhlia

Keikka-arjen sekaan mahtuu juhlaakin: ensi lauantaina (1.6.19) edessä ovat tyttären ylioppilasjuhlat ja myöhemmin kesällä toisen tyttären rippijuhlat.

“Yhtä juhlaa ja sitten perhejuhlaa”, Jukka virnistää.

Kakkuja laulaja ei lupaa leipoa.

“Jätän ne perheen naisille. Itse hoidan grillauksen, ruuanlaiton, imuroinnit… Grillin kanssa tykkään touhuta. Teen itse marinadit, raaka-aineet pitää olla hyvät. Kotimaista lihaa, murea naudan entrecote on suosikkini.”“Paloittelen mielelläni lihat”

Hallikainen on metsästysseuran jäsen.

“Olen vain siellä mukana. En ole koskaan kaatunut esimerkiksi hirveä, edes autolla. Kyllä vielä joskus kaadan. Sitten kun on aikaa käydä metsällä”, Jukka sanoo.

“Minulla on vanha lihamestaritausta, joten paloittelen mielelläni lihat. Jatkojalostan ja olen porukassa mukana, soudan ja kalastan.”

“Yritän uudelleen eduskuntaan”

Eurovaalit ovat tänään sunnuntaina (26.5.2019). Hallikainen ei niissä ole ehdolla, toisin kuin tämän kevään eduskuntavaaleissa.

“Mutta neljän vuoden päästä eduskuntavaaleissa olen mukana, ehdottomasti!”

Jukka Hallikainen esiintyi Markon ja Jackpot-orkesterin kanssa suositulla Koko laiva laulaa -risteilyllä 22.-23.5.2019. Tangokuninkaat laulattivat iloisesti laivan täyteistä yleisöä. Koko laiva laulaa -yhteislauluristeilyt Europalla jatkuvat taas ensi syksynä, lue lisää tästä.

KATSO Jukka Hallikaisen videohaastattelu Koko laiva laulaa -risteilyltä Europalla:

 

Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!