Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

VIDEO: Jussi Lammela iloitsee: 60-vuotislahjaksi Jallu-villasukat ja jättipullo

Jussi Lammela kertoo hyväntuulisessa videohaastattelussa jaloista synttärilahjoistaan, kesänvietostaan ja paljastaa Finlandersin stuodiolive-levyn kuulumiset. Katso video ja Jallu-kuva!

Julkaistu

@

Jussi Lammela vietti toukokuussa 60-vuotisjuhliaan. Kuten muistetaan, varsinaisena juhlapäivänä Jussi oli Finlandersin kanssa keikalla Kapakanmäellä (lue uutinen tästä). Jussi yllätettiin keikalla komeasti, kun tanssikansan lisäksi mm. Kyösti Mäkimattila saapui laulamaan ja lahjomaan (katso video tästä).

Myöhemmin toukokuussa Jussi juhli ystäviensä ja läheistensä kanssa Turun Logomossa.

“Oli 160 hyvää ystävää ja monta eri soittokuntaa. Oli tosi kiva nähdä vanhoja ystäviä pitkästä aikaa”, Jussi hymyilee Tanssiin.fi:n videohaastattelussa kotonaan Turussa.

“Jallu on… niin hyvää”

Erityisesti jaloon juomaan liittyvät lahjat lämmittivät Finlanders-tähden sydäntä.

“Jostain syystä ihmiset ovat tajunneet, että olen Jaloviinan eli Jallun suuri ystävä. Sain hienon kaiverretun Jallupullon, jättimäisen kuuden litran seinäpullon ja Jallu-villasukatkin!”

Mikä siinä Jallussa on niin hyvää?

“Se on vain niin hyvää… siitä tulee kiva fiilis!”Jussi esittelee kotonaan Turussa synttärilahjojaan: kuuden litran jättimäisen Jallupullon voi laittaa seinälle ja lirutella sitten hanasta suoraan lasiin. Käsin tehdyt Jallu-villasukat ovat tyylikkäät ja käyvät Jussin jalkaan kesäisinkin!

“Kesälomalla Seinäjoelle”

Finlanders painaa keikkaa vielä ensi viikon ja juhannuksen, sitten koittaa perinteinen kesäloma. Tänään sunnuntaina (16.6.19) suosikkiorkesteri esiintyy Kolmilammilla.

“Ei ole mitään erityisiä kesäsuunnitelmia. Heinäkuussa olen Seinäjoen Tangomarkkinoilla SMOrk-kisan tuomarina, mutta muuten saa elämä kuljettaa.”

“Levyltä jo sinkkuja lohkotaan”

Syksyllä ilmestyy Finlandersin odotettu uusi levy, studio live.

“Sitä vielä työstetään. Pikkuhiljaa sinkkuja aletaan lohkoa. Levyllä on kolme uutta kappaletta sekä vanhoista hiteistä uusia, aivan erikuuloisia hienoja sovituksia: Hiljaiset sillat, Anna jatkua yönKaikki tytöt…“, Jussi paljastaa.

Levy ilmestyy Finlandersin 35-vuotisjuhlakiertueen alla. Kiertue starttaa lokakuussa ja huipentuu 24.11. Suomen suurimpaan tanssiristeilyyn, missä Finkut tekevät juhlakiertueen ainoat laivakonserttinsa.

FINLANDERS 35V JUHLAKONSERTIT SYKSYLLÄ 2019:

Lippuja juhlakonsettteihin voit ostaa tästä (Lippu.fi).

Katso Finlandersin keikat tästä.