Ota yhteyttä

Suurtanssit

VIDEO: Kyösti Mäkimattila rakastaa kesäautoaan: “Amazonin ratissa kauluspaita ja kulmahousut päällä”

Kyösti Mäkimattila käy videohaastattelussa läpi Tähdet tähdet -fiiliksiään, kertoo Volvo Amazon -museoautostaan ja paljastaa vähentävänsä keikkailua.

Julkaistu

@

Kyösti Mäkimattila, video, haastattelu, Suurtanssit

Kyösti Mäkimattila kertoo Tanssiin.fi:n leppoisassa videohaastattelussa kuulumisiaan.

Tangokuninkaan kevättalven ehdoton kruunu oli television suosittu Tähdet tähdet -laulukisa, missä Kyösti tuli upeasti toiseksi.

“Olen tosi onnellinen siitä. Se meni ihon alle, oli aika vaativa ja intensiivinen kymmenviikkoinen. Mutta ehdottomasti plussan puolelle kääntyi”, Kyösti kuvaa.

Tanssitähtiä lisää telkkariin?

Mäkimattilan menestys tv:ssä on noteerattu laajasti ja on iloittu syystäkin siitä, että tanssimusiikin esittäjä on päässyt näyttämään osaamistaan ison tv-kanavan suosikkiohjelmaan parhaaseen katseluaikaan. Näinä aikoina se ei nimittäin ole itsestäänselvyys.

“Olen sitä mieltä, että pysyin ohjelmassa, koska ihmiset äänestivät minua. Ja sen puolesta, että haluaisivat minun genreni edustajia nähdä useamminkin tv:n primetimessa. Koen sen vahvana signaalina ja uskon, että isot kaupalliset kanavat ottavat siitä kiinni.”“Volvon maalipinta on uusi”

Kyösti Mäkimattila esiintyi Varjokuva-orkesterinsa kanssa äitienpäivän Suurtanssit-risteilyllä 12.5.19.  Risteilyllä tanssitti myös Komiat-orkesteri (katso Komioiden videohaastattelu tästä).

Varjokuvan ja Kyöstin kesä on keikkoja täynnä, joskin orkesteri viettää perinteisen kylvöloman touko-kesäkuun vaihteessa. Silloin laulaja pääsee taas nauttimaan kesäautonsa kyydeistä.

Kyösti Mäkimattilalla on upeasti entisöity, museokilvissä oleva vuoden 1966 Volvo Amazon.

Kyöstin upean Volvo Amazonin viininpunainen maalipinta on uusi, muuten museoauto on alkuperäisessä kunnossa sisätiloja ja konehuonetta myöten.

“Ajokausi on aloitettu jo. Volvo oli Loimaalla tarkassa huolenpidossa koko talven, on entistä ehompi”, Kyösti kertoo innostuneena.

“Siinä on B18-moottori Strömbergin kaasarilla, originaali konehuoneesta, kajuutasta ja takaluukusta. Maalipinta on uusi.”

Ja kun tyylitietoinen tanssitähti istahtaa Amazonin ratin taakse, vaatteet tekevät kuskin.

“Kun ajaa, pitää olla lippahattu, ajohanskat, mielellään kulmahousut ja kauluspaita”, Kyösti nauraa.

Tanssitähden ajotyyliä rakkaan kesäautonsa ratissa. Kuva: Facebook.


Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu

“Vähemmän keikkoja”

Ensi syksynä Kyösti aikoo keikkailla “tarkemmin”.

“Tehdään ehkä vähemmän, mutta paremmin. Se on loppuvuoden motto.”

Katso Kyösti Mäkimattilan & Varjokuvan keikat tästä.

Tänään keskiviikkona (15.5.) käynnistyy Hyvinkäältä Kevään riemua -kiertue, missä Kyösti on solistina ja orkesterina Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta.

 

KATSO Kyösti Mäkimattilan videohaastattelu Suurtansseista (12.-13.5.19):

 


Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!