Ota yhteyttä

Koko laiva laulaa

VIDEO: Marko Maunuksela on tyyliniekka: “Tykkään pukea kukkia ja väriä” – poltti päälakensa

Marko Maunuksela kertoo videohaastattelussa tyylistään ja päivittelee auringossa polttamaansa päälakeaan. Kesällä pääpaino on Marko & Jukka -keikoissa. Katso!

Julkaistu

@

Marko Maunukselan kalju koki kovia toukokuisessa auringonpaisteessa. Marko päivittelee punoittavaa päälakeaan Tanssiin.fi:n videohaastattelussa.

“Pitää kerran kesässä kuoria tämä nahka, että pysyy parempana… Minä ihan kuvittelin, että minulla on vahvempi pohja, kun olen ollut Espanjassakin talven mittaan.”

Marko Maunukselan kalju kärähti toukokuisessa auringopaisteessa.“Tykkään pukea kukkaa, väriä ja printtiä”

Marko esiintyi suositulla Koko laiva laulaa -yhteislauluristeilyllä yhdessä “veljensä”, tangokuningas Jukka Hallikaisen kanssa 22.-23.5.19. Europan laivakeikalla Markolla oli jalassaan kerrassaan komeat suippokärkiset kengät (katso ne videolta alla!).

“Olen tykännyt pitää vähän erilaisempia kenkiä ja ihmiset keikoillakin kuvailevat mun kenkiä”, Marko kertoo ja sanoo suosivansa suomalaista liikettä, mistä hän keikkavaattensa -ja kenkänsä hankkii.

“Myös vapaa-ajalla tykkään väristä. Bändipojatkin vitsailevat… laittavat kuvia meidän WhatsApp-ryhmään, että täällä olisi tällainen kukkapaita, sopisiko tämä sulle? Tykkään isoista printeistä ja tykkään paljon väristä. Jostain syystä keltainen on nyt sellainen juttu”, Marko hymyilee ja osoittaa tyylikästä keltaista rusettiaan, jota täydentää keltainen taskuliina – ja laivan tax free -kaupasta juuri hankittu keltatauluinen rannekello.

“Ei ole todellakaan mikään merkkikello. Oli alennuksessa. Sopii keikkakelloksi oikein hyvin!”

“Vaihdoin kesäteatterin duo-keikkailuun”

Tangokuninkaan kesä sujuu pitkästä aikaa ilman kesäteatteria. Marko on viettänyt monet suvet näyttelijänä kesäteattereissa, mutta haluaa nyt panostaa täysillä Marko & Jukka -duoon.

“Olisin päässyt pariinkin juttuun mukaan, mutta jättäydyin pois. Meillä on ensimmäinen keikkakesä Markon & Jukan kanssa, paljon keikkaa tulossa, joten olisi ollut turmiollista lähteä niitä perumaan. Paljon, paljon enemmän tehdään duona kuin sinkkuna keikkoja.”

Matin ja Tepon kanssa tangolavalle?

Hyväntuulisia ja sympaattisia Markoa & Jukkaa on kutsuttu uudeksi Matiksi ja Tepoksi. Heinäkuussa molemmat duot ovat Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

“Vinkkinä sinne Turun suuntaan, me mainostetaan teitä ihan joka keikalla, kerrotaan hyviä juttuja teistä ja kyllä me jotenkin kuuluttaisiin yhteiselle lavalle Matin ja Tepon kanssa Tangomarkkinoilla!” Marko vinkkaa.

Katso Markon & Jukan keikat tästä.

 

KATSO Marko Maunukselan videohaastattelu Koko laiva laulaa -risteilyltä 22.-23.5.19 Europalla:

 Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!