Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Yllätyspäätös! Janne Tulkki lopettaa uransa: “Laulut on nyt laulettu”

Janne Tulkki lopettaa 21 vuotta kestäneen laulajanuransa. Lue syyt Jannen yllättävään lopettamispäätökseen!

Julkaistu

@

Janne Tulkki kertoo, että lopettaa laulajanuransa kokonaan.

Janne, 45, teki läpimurtonsa vuonna 1999 kappaleella Sinisen taivaan sateenkaari. Debyyttialbumi myi heti tuplaplatinaa. Tulkki tunnetaan myös Syksyn Sävel -kilpailun voittajana vuonna 2001. Hän voitti kilpailun kappaleellaan Yksinäinen pitkä tie.

Janne kiittää lämpimästi fanejaan yhteisistä vuosista.

“Kaunis kiitos kaikesta, mitä yhdessä olemme kokeneet. Olette antaneet minulle vuosien ajan enemmän kuin kukaan voisi pyytää. Olette antaneet voimaa, rohkaisua ja ymmärrystä. Kiitän siitä rakkaudesta, jolla olette minua eteenpäin potkineet”, Janne sanoo.

“Alan olla vanha kahteen työhön”

Laulaja perustelee lopettamispäätöstä sillä, että haluaa nyt keskittyä perheeseensä ja muuhun elämään kuin keikkailuun.

“Alan olla vähän vanha tehdäkseni kahta työtä. Olen pitkään harkittuani tullut tulokseen, että on aika jäädä kotiin. Viihdyttämään niitä, joiden elämästä olen niin pitkään ollut poissa. Omia lapsiani. Kaikkea menetettyä en takaisin saa, mutta lapset ovat ihania. He antavat vielä mahdollisuuden olla hyvä ja rakastettu/rakastava.”

Janne on työskennellyt viime vuosina hierojana.

“Ajat ovat muuttuneet ja tilapäisestä työstä hierojana, on tullut minulle asema ihmisenä, jossa koen olevani vielä tarpeellinen ja kaivattu. Pystyn näin olemaan paremmin läsnä myös tuleville tulkeille: olkoot he sitten minkä tahansa alan äänitorvia”, Janne kuvailee tunteellisesti sosiaalisessa mediassa.

“Päivääkään en vaihtaisi pois”

“Ensilevytyksestä on 22 vuotta – melkoista kyytiä on ollut siitä alkaen! Päivääkään kanssanne en vaihtaisi pois. Tältä erää laulut on kuitenkin osaltani laulettu.”

Janne Tulkin suuria hittejä ovat myös Tulvii Pohjanmaa, Yksinäinen pitkä tie, Tulinen sydän, Sisältä kultaa ja Kulkurin kuu.

Janne on viime vuodet keikkaillut Tulinen sydän -yhtyeensä kanssa.