Ota yhteyttä

Media

Heidi Pakarinen iloitsee radiotöiden jatkumisesta: ”Tanssimusiikki soi lauantaisin Sekahaku- ohjelmassa”

Heidin pesti YLE:llä jatkuu
Lue lisää!

Julkaistu

@

Heidi Pakarinen uuden vuoden ilouutinen on se, että hän jatkaa Yle Radio Suomen suosittujen Sekahaku– radiotanssien emännöintiä joka toinen lauantai!
– “Kyllä, sain ilouutisen viime vuoden puolella joulukuussa, että radiotyöt jatkuu myös, kun Tarja Närhi palaa toipumislomaltaan takaisin töihin!
Me tehhään Tarjan kanssa nyt rintarinnan lauantaista Sekahaku– tanssimusiikkiohjelmaa, vuorotellaan lauantaitanssien emännöintiä yhdessä!”

Heidi Pakarinen jatkaa Sekahaku ohjelman toisena juontajana

”Odotan tarinoitasi ja toiveitasi, ohjelmaa tehdään Sinua ja meitä varten”

Heidi toivookin, että uusi vuosi tuo tullessaan myös uusia kuuntelijoita ohjelman ja kanavan pariin.
– “Sekahaku on perinteinen tanssimusiikkiohjelma, jossa musiikki valikoituu kuuntelijoiden toiveiden mukaan. Näinä aikoina (viittaus epidemian aiheuttamiin elävän musiikin tanssien rajoituksiin) on ilo saada tehhä kuitenkin tansseja, turvallisia radiotansseja!”
– “Kyllä ohjelmia tehdessä löytää aika paljonkin “uusia vanhoja lauluja”, joita ei välttämättä ole vielä edes digitoitu Ylen arkistoon. Tämä on oiva esimerkki siitä, miten Radio Suomen kuuntelijat ovat hyvin tietoisia ja hyvin omistautuneita.

 

Heidin tanssijalat saa myös “tulta alleen” ohjelmia tehdessä. Etätyönä tehtävät ohjelmat rakentuu useiden tuntien suunnittelusta, eikä kaavamaisuuttta ole havaittavissa.
– “Jokainen ohjelma on erilainen, vaikka sen lähtökohdat täyttyy tanssittavasta musiikista ja kuuntelijoiden toiveista, tarinoista. Toki ohjelma rakentuu mahdollisimman laajasta kaaresta ja tarjonnasta, niin että jokkaiselle olis jotakin”, Heidi kertoo.

 

”Olisikohan senssitansseille tilausta”

Heidillä on myös toive, että uudet kuuntelijat- ja tämän päivän tanssiharrastajat tulisi mukaan ohjelman pariin.
– “Onhan tanssikulttuuri muuttunut paljonkin vuosikymmenten saatossa, mutta silti meitä kaikkia yhdistää aikarajojen yli rakkaus musiikkiin! Sitä haluan tuoda julki ja esille edelleenkin- ja oon kyllä huomannut, miten musiikki auttaa ihmisiä epävarmoina aikoina, myös yksinäisyydessä.

– “Tämän päivän tanssiharrastajat tekee oman ajan historiaa meidän hienolle tanssikulttuurille ja siksi toivonkin, että kaikki tansseissa käyneet ja sinne aikovat tulevat kuulolle Sekahaku- ohjelman pariin!

Me odotetaan kuuntelijoiden laulutoiveita ja tanssitarinoita, joita otamme esille ohjelmassa. Tanssirakkaus saa siis myös näkyä ja kuulua!”

Heidi odottaa tanssimusiikin ystävien toiveita ja tarinoita sähköpostiin
seka.haku@yle.fi
ja postikortti- kirjepostia osoitteeseen

Sekahaku
PL 81
00024 Yleisradio

Tanssin ja musiikin vaikutuksesta on esitetty monia tieteellisiäkin tutkimuksia, ja siihen vedoten myös Heidi haluaa uskoa, että elävän musiikin tanssit, lava- ja ravintolatanssit pääse elämään uutta eloisaa ja vahvaa kauttaan, kun epidemia on ohitettu.
– ” Musiikki luo meihin liikettä, niin fyysistä kuin henkistäkin, siksi sen voima on aivan uskomattoman vahva ja tehokas. Tanssin harrastus tulee olemaan aina meidän elämää, vaikka sitä nyt kovasti koetellaan. Kyllähän myös esiintyvänä artistina on valtava kaipuu tien päälle, hurja halu välittämään laulujen kautta tunteita illanviettäjille, on kova palo tanssimaan ja elämään hetkiä yhdessä.
Sekin aika vielä tullee uudestaan”, Heidi uskoo.

Heidin tämän vuoden ensimmäiset Sekahaku– tanssit on lauantaina 23.1.2021 ja Yle Areenassa ohjelmia voi kuunnella vuoden ajan!
#yleareena

– “Tervetuloa Sekahaku- tansseihin, laitetaan kinttuihin ja mieleen vipinää”!,
Heidi toivottaa.

Heidiltä on luvassa uutta musiikkia tammikuussa:
”Luvassa on tanssittavan kuuma ja iloinen tanssihehkua täynnä oleva laulu”

#sekahaku #yleradiosuomi #radiotanssit #sinuavarten #tanssi #yhdessäolo #heidipakarinen

 

LUE MYÖS → Heidi Pakarinen mukaan Tanssiin.fi- tiimiin

LUE MYÖS → Viikon vieras: Suomalaisten rakastama musiikkitoimittaja Tarja Närhi