Ota yhteyttä

Tanssitähdet

VIDEO: Jari Sillanpää muistelee 25 vuoden takaista ensilevyään: “Muutaman lihapullan popsin”

Jari Sillanpää julkaisi Veikon-päivän kunniaksi muisteluja 25 vuoden takaa. Katso video ja lue lisää!

Julkaistu

@

Jari Sillanpää julkaisi tänään lauantaina (9.1.21) pitkästä aikaa kuulumisia oikein videon muodossa.

Sopivasti Veikon nimipäivänä (Jarin toinen nimihän on tunnetusti Veikko) tangokuningas muisteli 25 vuoden takaisia aikoja. Tuolloin, vuonna 1996 ilmestyi Jari Sillanpään legendaarinen esikoislevy.

Jari Sillanpää -albumia on myyty yli 270 000 kappaletta, ja se on Suomen kaikkien aikojen myydyin levy. Suomen virallisella listalla levy oli 50 viikkoa, joista kolme viikkoa ensimmäisenä (6–8/1996).

Albumin tunnetuimpia kappaleita ovat megahitit Satulinna, Kaduilla tuulee, Oot täydellinen sekä Pariisi-Helsinki, jotka kaikki on julkaistu myös singleinä.

“Tänään on tasan 25 vuotta siitä, kun kuulemma herätessäni sanoin, että nimipäivän kunniaksi olisi mukava saada porkkanakakkua. No, sinä päivänä ei tullut syötyä porkkanakakkua, vaan muutama lihapulla tuli popsittua sen sijaan”, Jari nauraa videolla.

“Äitini paistoi 500 lihapullaa levyn julkkareihin”

“Äitini oli paistanut 500 lihapullaa mun ensimmäisen levyni julkkareihin. Se oli mahtava päivä. Ja mitä kaikkea ihanaa sitä on saanutkaan kokea ja tehdäkään musiikkialalla sen jälkeen!”

→ Lue myös: Jari Sillanpään jouluyllätys: lupaa hurmata katsojat aatonaaton spesiaalikonsertissa

Jari, 55, vihjaa, että hän ei aio jäädä laakreille lepäämään.

“Uusia suunnitelmia tulossa”

“Uusiakin suunnitelmia on tulossa. Ja voi vain toivoa, että nopsasti nähdään jossain konserttien merkeissä.”

Vuoden 1995 tangokuningas aikoo juhlistaa 25-vuotista uraansa vasta tänä vuonna, 2021. Laulajan tapa juhlia on tehdä uutta musiikkia, jota julkaistaan alustavan tiedon mukaan piakkoin.


Rentoudu ja nauti Ruissalon kylpylässä Turussa! Varaa ihana kylpylälomasi nyt parhaaseen etuhintaan – klikkaa heti!
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Kiikarissa kumppani tositarkoituksella? 50plussille suunnattu deittisivusto auttaa sinua etsimisessä!