Ota yhteyttä

Orkesterit

Yllätyspäätös: Matti Venetvaara jättää Pekkaniskan Pojat – keikkalavoilta maanrakentajaksi

Pekkaniskan Poikien alkuperäissolisti Matti Venetvaara lopettaa orkesterissa tämän vuoden jälkeen. “Tämä on ollut ihanaa ja antoisaa aikaa”, Matti sanoo.

Julkaistu

@

Matti Venetvaara.

Pekkaniskan Poikien solisti Matti Venetvaara on tehnyt ison, yllättävän päätöksen: Matti jättäytyy pois suosikkiorkesterista vuoden 2021 alusta.

Matti perustelee päätöstään koronapandemian aiheuttamalla uranvaihdoksella. Laulaja haluaa ymmärrettävästi turvata toimeentulonsa.

“Elämme erikoisia aikoja ja tällä hetkellä toimeentulo musiikin saralla on todella vaikeaa. Minulla on ollut onni saada maanrakennusalalta vakituinen työpaikka, jossa urakoimme mm. talon pohjia, salaojaremontteja, louhintaa, murskausta, seulontaa jne”, Matti kertoo tiedotteessaan.

“Edellä mainitun vuoksi perustamani Pekkaniskan Pojat -niminen orkesteri jää minun myötäni 1.1.2021 alkaen määräämättömäksi ajaksi tauolle.”

→ Lue myös: Pekkaniskan Poikien Matti laiskottelustaan: Syön nakkeja aamutakki päällä – katso video

Pekkaniskan Pojat.

Uusi solisti tulossa

Pekkaniskan Pojat ei kuitenkaan ole Matin mukana katoamassa, vaan orkesteri jatkaa ensi vuonna keikkailua.

“Pojat jatkaa toki keikkailua uuden solistin kanssa “uudella” nimellä, jonka he julkaisevat varmasti lähipäivinä. Tämän vuoden keikat hoidamme vanhalla kokoonpanolla, niin kuin ne on netissä ilmoitettukin.”

“Järjestän kiitos-keikan loppuvuonna”

Matti aikoo järjestää myös erityisen kiitos-keikan faneilleen ja Poikien ystäville.

“Ilmoitan ajan ja paikan myöhemmin, mutta ennen vuodenvaihdetta kumminkin.”

→ Lue myös: Pekkaniskan Poikien Matti: “Sydän tykkää tanssista”

KATSO videolta Jussi Lammela (Finlanders), Jounio Ruokamo (Souvarit) ja Matti Venetaara (PNP) Suomen suurimman tanssiristeilyn hilpeässä Talkshowssa Silja Europalla 24.11.2019:

“Ihanaa, mahtavaa ja antoisaa aikaa”

Matti sanoo kiittävänsä sydämestään “kaikkia ihania ihmisiä, joihin on saanut vuosien varrella tutustua”.

“Tämä on ollut ihanaa, mahtavaa ja antoisaa aikaa. Kiitän myös upeita bändikavereita ja toivon Teille onnea ja menestystä jatkossakin. Edelleen kiitän myös tanssijärjestäjiä yhdessä ja erikseen, sekä ohjelmatoimistoamme Gramofoni Oy:tä mahtavasta yhteistyöstä näiden monien vuosien varrella. Kiitos myös mm. Radio Pookille, Järviradiolle sekä kaikille medioille, jotka ovat olleet tästä kulttuurista kiinnostuneita myös meidän kauttamme”, Matti luettelee.

“Kukaties joku päivä vielä keikat kutsuu”

“Kiitos tietysti myös kotijoukoille kannustuksesta, tuesta ja loputtomasta ymmärryksestä. Nyt siis keskityn uusiin haasteisiin ja kukaties, joku päivä vielä keikat kutsuu.”

Matti on PNP:n perustajajäsen ja on ollut mukana Pekkaniskan Pojissa orkesterin perustamisesta saakka, vuodesta 2002.

Katso Pekkaniskan Poikien keikat tästä.