Ota yhteyttä

Media

Kyösti Mäkimattila Seurassa: “Voisin lähteä mukaan politiikkaan” – ottaa ärhäkästi kantaa koronanhoitoon

Kyösti Mäkimattila myöntää, että tapahtumateollisuudelle Suomessa asetetut koronarajoitukset nostavat suorastaan vihan pintaan. Lue lisää!

Julkaistu

@

Kyösti Mäkimattila kertoo uuden Seura-lehden haastattelussa, että korona-aika on herättänyt hänessa uudenlaisen kriittisyyden.

“Voisin lähteä mukaan politiikkaan, jos löytyisi sopiva puolue. Koneistoja ja hyvä veli -verkostoja en tunne omakseni”, Kyösti sanailee.

“Nyt tapetaan kärpästä lekan kanssa”

Seuran jutussa tangokuningas ei arastele esittää mielpidettään koronapandemian hoidosta Suomessa. Kyösti osoittaa syyllistävällä sormella erityisesti “terveydenhuoltoalan ammattilaisiin”, jotka eivät Kyöstin mukaan kyseenalaista koronan hillitsemiseksi tehtyjä toimia.

“Eikö yksikään älykkäistä lääkäreistä ole sitä mieltä, että nyt ylireagoidaan, tapetaan kärpästä lekan kanssa? On laiskuutta, mukavuudenhalua ja hirvittävää perseilyä olla hiljaa.”

→ Lue myös: VIDEO: Kyösti Mäkimattila hurmasi haastekeikalla: “Ihana laulaa ikäihmisille”

“Joudumme hoitajan rooliin”

Kyösti Mäkimattila myöntää, että tapahtumateollisuudelle Suomessa asetetut koronarajoitukset nostavat suorastaan vihan pintaan.

“Haluan nähdä ihmiset, joiden mielestä tämä on ainoa oikea tapa hoitaa tilanne. Kulttuuri ja taide voisivat toimia mielenterveysongelmien ennaltaehkäisijöinä, mutta tässä käy niin, että joudumme hoitajan rooliin”, laulaja puuskahtaa Seurassa.

“Kirkko olisi voinut ottaa toisenlaisen roolin”

→ Lue myösKyösti Mäkimattila juhlii synttäreitään ja avautuu arjestaan “parrakkaana koti-isänä”

Hän myös paheksuu kirkon toimintaa. Kyöstin kirkkokonserttikiertueen järjestely on ollut haastavaa. Joulun valoa -kiertue alkaa Seinäjoen Lakeuden Rististä 1.12. ja päättyy Tampereen Messukylän kirkkoon 15.12.

“Kirkkoon saattaa mahtua yli tuhat vierasta, mutta koronan vuoksi konserttiin saa ottaa vain 200 kuulijaa. Silti tilavuokra peritään täysimääräisenä. Kirkko olisi voinut ottaa aivan toisenlaisen roolin tässä ajassa.”

“Perustan sekatavarakaupan”

→ Lue myös: Kyösti Mäkimattilasta uuden radion musiikkipäällikkö: “Ei soittolistoja” – juontajina tutut tanssitähdet

Tanssiin.fi kertoi lokakuussa, että Kyösti alkaa työskennellä uuden Radio Gramofonin musiikkipäällikkönä. Hän miettii, että voisi tehdä työkseen muutakin kuin musiikkia.

“Kun väsyn kiertämään, perustan vanhan ajan sekatavarakaupan, jonka yläkerrassa asun. Ovikelloa voi soittaa aina ja tarjolla on kaikkea raivaussahasta sahramiin.”

Katso Kyösti Mäkimattilan & Varjokuvan keikat tästä.


Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Enemmän vaikuttavia ainesosia – Uudistunut VitaePro -50%
Äänikirja hurmaa. Kokeile Storyteliä nyt ILMAISEKSIi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia! Klikkaa heti.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!