Ota yhteyttä

Media

Arja Koriseva saunoi tv-tähti Miko Kekäläisen kanssa – katso kuvat

Puoli seitsemän -suosikkijuontaja Mikko Kekäläinen vei tangokuningattaren löylyihin. Lue lisää ja katso kuvat!

Julkaistu

@

Arja Koriseva pääsi tänään maanantaina (1.7.19) saunomaan miespuolisen tv-tähden kanssa, kun TV1:n Puoli seitsemän -ohjelman suosikkijuontaja Mikko Kekäläinen vei tangokuningattaren löylyihin.

Kyse on Ylen Saunapäivä-tempauksesta. Arja on Mikon vieraana Radio Suomen lähetyksessä 1.7. klo 19-21.

Arja Koriseva nautti löylyistä Mikko Kekäläisen kanssa mikrofonien kera. Kuva: Facebook.

Koko Suomen saunapäivä 27.7.

Toimittaja-juontaja Tuija Pehkonen, Puoli seitsemän -juontaja Mikko Kekäläinen ja Yle Kioskin toimittaja Constantinos ”Gogi” Mavromichalis kiertävät Yle TV1:ssä 6.7. alkavassa Saunapäivä-tv-sarjassa niin Suomessa kuin ulkomailla tutustumassa erilaisiin saunaporukoihin ja -tapahtumiin sekä eri maiden saunakulttuureihin.

Juontajien yhteinen kemia hitsautui yhteen nopeasti ensimmäisissä kuvauksissa saunanlauteilla, ja kolmikko on innolla mukana viemässä saunan ilosanomaa eteenpäin.

Ohjelma huipentuu suoraan finaalilähetykseen Saunapäivänä 27.7 jolloin saunotaan, juhlitaan ja pidetään hauskaa yhdessä! Suoran lähetyksen pääpaikkana on Tampereen Ratinan alue, mutta kaksituntisessa suorassa lähetyksessä liikutaan ympäri Suomea.

Yleisradion koko kesän kestävä Saunapäivä-kampanja huipentuu 27.7. kaikille yhteiseen Saunapäivään, jolloin koko Suomi saunoo yhdessä!

Suositun Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Mikko Kekäläinen juontaa Saunapäivää. Kuva: Yle.

Lähetä oma saunakuvasi Ylelle

Ylen kesän 2019 kärkihankkeen, Saunapäivä-kampanjan, tavoitteena on juhlistaa suomalaista saunomiskulttuuria positiivisella ylpeydellä sekä saada yhden päivän aikana kaikki mahdolliset saunat Suomessa auki ja suomalaiset yhdessä saunomaan, kohtaamaan toisensa ja pitämään hauskaa.

Voit myös osallistua kuvahaasteeseen ja jakaa oma saunakuvasi ja -muistosi ohjelmaan. Voit lähettää kuvasi tästä.

Katso 30-vuotistaiteilijajuhlaa viettävän Arja Korisevan keikat ja konsertit tästä.

Arja Koriseva oli yhtä hymyä radiosauna-kokemuksensa jälkeen maanantaina 1.7.2019. Kuva: Facebook.

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Voita 1000€ lahjakortti haluamaasi ruokakauppaan. Osallistu arvontaan heti, klikkaa tästä!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!