Ota yhteyttä

Media

Arja Koriseva yllätti tv:ssä – paljasti ryhtyneensä metsuriksi: “Kohta rytisee”

Urheilullisen Arja Korisevan uusin kuntoilumuoto on yllättävä. “Perämetsää alkaa kaatua”, hän nauroi Aamu-tv:ssä. Ensi viikolla starttaa 30-vuotisjuhlakiertue, akustinen levy ilmestyi juuri.

Julkaistu

@

Arja Koriseva oli tänään tiistaina (3.9.19) Ylen Aamu-tv:n vieraana. Vuoden 1989 tangokuningatarhan viettää 30-vuotisjuhlavuottaan.

Arja muisteli haastattelun aluksi Seinäjoen Tangomarkkinoita ja totesi, ettei ollut tangokisojen ennakkosuosikki.

“En ollut itse ollut koskaan mukana. Olin juuri valmistunut luokanopettajaksi ja ajattelin, että menen kokeilemaan. Että olen vuoden opettajana ja tulen uudelleen seuraavana vuonna. Minulla ei ollut ennakkopaineita.”

→ Lue myös: Arja Korisevan 30-vuotisjuhlakiertue alkaa syksyllä – katso Arjan muistojen kuvia

Kun voitto ensiyrittämällä tuli, se oli tietysti iloinen yllätys. Arjallle musiikkimaailman kuviot olivat jo tuttuja. Arjan eno on muusikko Erkki Friman, joka työskenteli mm. Reijo Taipaleen ja Erkki Junkkarisen kanssa.

“Olin tehnyt 11 vuotta oman orkesterini kanssa. Olin nähnyt Erkin kautta työtä ja olin sinut tekemisen kanssa. Tiesin tykkäävääni siitä. Mittakaava vain laajeni yhtäkkiä”, Arja kuvaili.

“Sille nuorelle tangokuningattarelle sanoisin edelleen, että ole avoin niin itsellesi kuin yleisöllesi, tee oman persoonan kautta. Ja muista oikeasti kuulostella, tykkäänkö tästä, onko tämä minun juttuni. Olen kokenut kutsumuksena tämän työn, enkä niin, että minun on pakko päästä esille.”

“En arastele ihmisiä” -Arja Koriseva

Arja sanoo, että hänellä on ollut pikkutytöstä asti esiintymisvietti.

“En arastele ihmisiä. Artistina haluan, että sinä viihdyt, haluan tehdä sinulle jotain spesiaalia, luoda yhteisen hetken, herättää tunnetiloja.”

→ Lue myös: Arja Koriseva kehottaa suomalaisia huolehtimaan ja kohtaamaan toisiaan

“Syöpä on arkipäivää”

Kuten tiedetään, Arja on toipunut rintasyövästä. Hän sairastui vuonna 2015. Koriseva haluaa jakaa syövästä tietoa ja on toiminut aktiivisesti mm. Syöpäsäätiössä.

“Oman kokemukseni kautta olen ymmärtänyt, miten arkipäivää syöpä on. Melkein jokaisella on läheinen, joka on kokenut syövän. On hienoa että siitä puhutaan. Se antaa voimavaroja voittaa ja selättää se, ilman että (syöpä) on pelottava möykky.”

→ Lue myös: Arja Koriseva auttaa tyttöjä Etiopiassa – katso kuvat

Arja Koriseva vieraili Yle TV1:n Aamu-tv:ssä tiistaina 3.9.19.

“Ostin viimeisen päälle metsurin vaatteet”

Liikunta on tärkeä osa Arjan elämää. Arja kertoo olevansa liikuntaan erikoistunut luokanopettaja, poika Patrik opiskelee liikunnanopettajaksi ja aviomies Pekka Karmala on liikunnanopettaja. Heidän lisäkseen perheeseen kuuluvat tyttäret Karla ja Verna.

Salibandyn ja tenniksen ohella urheilullisen Arjan viimeisin villitys on yllättävä.

“Ostin metsurin vaatteet, kaikki viimeisen päälle… ja nyt laitan raivaussahan kuntoon ja otan sellaisen kevyemmän moottorisahan ja sitten alkaa perämetsä kaatua! Kohta rytisee!”

Arja Korisevan uusi, odotettu akustinen Majakanvartijat-niminen pitkäsoitto ilmestyi tällä viikolla. Levyn uudet laulut Majakanvartijat ja Enkeleitä Yövuorossa ovat mukana juhlakonserteissa ja levy on mukana kiertueella 13.9. alkaen. Pianistina levyllä ja konserteissa näissä lauluissa Minna Lintukangas.

30-vuotisjuhlakiertue Guardia Nuevan kanssa käynnistyy ensi viikon perjantaina 13.9. Lahden Sibeliustalosta. Katso Arja Korisevan keikat tästä.

 

KATSO Arja Korisevan haastattelu Aamu-tv:ssä (haastattelu alkaa suoraan oikeasta kohdasta):


Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.