Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Pitkä odotus ohi: Sebastian Ahlgren lupaa tanssialbumin – kuuntele uusi rakkauslaulu

Tangokuningas 1993 Sebastian Ahlgren on ahkeroinut studiossa. Edellisestä pitkäsoitosta on vierähtänyt 17 vuotta. Kuuntele esimakua tulevalta albumilta, rakkauslaulu joka on Sebastianin mukaan “vastine surullisuudelle”.

Julkaistu

@

Sebastian Ahlgren julkaisi syyskuun kunniaksi uuden, menevän kappaleen nimeltään Elämä kantaa.

Vuoden 1993 tangokuningas on ahkeroinut studiossa. Alkuvuodesta häneltä tuli  Ei erossa yhtään iltaa -tango. Vanha Toivo Kärjen sävellys soi komeasti Sebastianin tulkintana.

→ Lue myösNäin soi Sebastian Ahlgrenin uusi tango: “Kuuntelemme tanssivaa kansaa”

Säestävänä orkesterina on Sebastian luotto-orkesteri, Tanssiorkesteri Tsuubiduu.

Elämä kantaa -kappale kertoo kestävästä rakkaudesta ja sen voimasta. Kappale on vastine monelle surulliselle rakkauslaululle ja siinä kunnioitetaan elämänmittaisia suhteita ja palavaa rakkautta”, kuvailee Sebastian uutta sinkkuaan.

Vielä talvella Sebastian Ahlgren ounasteli, että pitkäsoitto ilmestyisi kesällä. Hyvää ei kannata kiirehtiä, ja niinpä levyä onkin tehty rauhassa pikkuhiljaa. Tanssitähden edellisestä albumista onkin vierähtänyt pitkähkö tovi, sillä hänen nimeään kantava ja Kärjen sävellyksiä sisältänyt levy Sebastian Ahlgren ilmestyi vuonna 2002.

“Toki olen parin vuoden välein julkaissut sinkkuja, duettoja ja sooloja, joten levytyksiä on ollut säännöllisesti koko ajan”, Sebastian sanoo.

Uuden levyn aika on pian.

“Tarkoitus olisi, että koko albumi olisi valmis vuodenvaihteessa”, Sebastian kertoo Tanssiin.fi:lle.

Luvassa on tyylikästä, perinteistä tanssimusiikkia – samanlaista, mitä isänsä jalanjäljillä asteleva Tino Ahlgren esittää Love-orkesterin riveissä.

Katso Sebastian Ahlgrenin & Tsuubiduun keikat tästä.

KUUNTELE Sebastian Ahlgrenin Elämä kantaa (säv. ja sov. Pertti Jalonen, san. V-P Lehto) 2019:

 


TÖITÄ TARJOLLA! Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.