Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

VIDEO: Lea Laven nauttii elämästään: “Keikka kerran kuukaudessa riittää”

Lea Laven viettää joulun rauhallisesti “kotona möllöttäen”. Suloinen Miso-koira pitää huolen Lean kuntoilusta: “Kävelemme 8-10 km päivittäin”. Katso harvinainen videohaastattelu!

Julkaistu

@

Lea Laven, 71, esiintyy enää harvoin sekä julkisuudessa että keikoilla. Hän sanoo Tanssiin.fi:n videohaastattelussa nauttivansa eläkepäivistään koiransa kanssa Naantalissa.

Voit katsoa videon tämän artikkelin lopusta.

Isot konserttikiertueet eivät enää Leaa innosta.

“Vetovastuu on nyt minusta kaukana. Tykkään  olla pienissä paikoissa. Tosin täällä laivalla oli kyllä kaikki suurta ja mahtava meininki”, Lea nauraa.

→ Lue myös: Sinitaivas-kiertaa alkaa taas: Mukana myös Lea Laven

Mainos

Lea Laven viihdytti Omega-orkesterin kera Suurtanssit-risteilyllä Silja Europalla 15.-16.12.2019 yhdessä Charles Plogmanin & Rosetten kanssa.

“Laivoilla on hirmukiva tehdä töitä, ihmiset ovat iloisella päällä ja kuin lomalla.”

“Koira ei osaa taputtaa!”

Aktiivinen keikailu on vaihtunut rauhallisempaan tahtiin.

“Teen keskimäärin yhden keikan kuukaudessa… välillä kaksi. On nastaa nousta lavalle, ja sitä kaipaa sitä sateen ropinaa, tällaista”, Lea näyttää ja taputtaa käsiään.

“Ja koira ei osaa taputtaa!”

Lealla on lemmikkinään puolitoistavuotias Miso-koira. Rodultaan se on sheltti eli shetlanninlammaskoira.

“Siskoni on häntä nytkin hoitamassa. Miso on ihana koita. Me kävelemme 8-10 kilometriä yhdessä joka päivä. Sen lisäksi ei tarvitse mitään muuta kuntoilua. Pelasin golfia aikoinaan, mutta en jaksaa enää molempia.”

→ Lue myös: Lea Laven: “Uusi perheenjäsen on pitänyt poissa keikoilta” – katso videohaastattelu

Mainos

Joulun Lea viettää kotona rauhallisesti.

“Poikani tulee käymään vaimonsa kanssa. Olla möllötellään… Naantalissa on ihanat jouluvalot  joka puolella, vanhaa kaupunkia kun kävelee, niin on silmäniloa yllin kyllin. Vihreitä kuulia pitää saada!”

Katso Lea Lavenin keikat tästä.

Seuraava Suurtanssit-risteily on su 19.1.2020, jolloin Europalla tanssittavat Markku Aro & Diesel sekä Heidi Pakarinen & Karavani. Varaa oma ristelysi tästä (Ikaalisten Matkatoimisto).