Ota yhteyttä

Media

Me Naiset: Rakkauden vuosipäivä lähestyy – Sami hemmottelee Saijaa “ihanalla yöpalalla”

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg avautuvat rakkaudestaan Me Naiset -lehdessä. “MInulla on koko ajan olo, että olen tärkeä ja rakastettu”, Saija kuvailee.

Julkaistu

@

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg ovat seurustelleet virallisesti vuoden verran. Tangokuningattaren ja stand up -koomikon rakkauden yksivuotispäivä koittaa tammikuussa.

Me Naiset -lehdelle antamassaan ensimmäisessä yhteishaastattelussa onnellinen pari kertaa suhteensa syntyä.

“Ensimmäisestä hetkestä saakka molemmista tuntui, että ihan kuin tapaaminen ei olisi ollut eka kerta. Joku yhteys meillä oli heti”, Saija sanoo lehdessä.

“Joku yhteys meillä oli heti”

He tapasivat kesällä 2018, jolloin molemmat olivat lehden mukaan “jo eronneet tahoillaan”.

Tosin Saija ja Sami olivat olleet 15 vuotta sitten menossa sokkotreffeille, jotka peruuntuivat viime tingassa. Kenties rakkaustarina olisi saanut aiemman alun.

→ Lue myös: Saija Tuupanen muistelee tv:ssä vakavaa uupumustaan: “Osaan nyt antaa itselleni aikaa”

Mainos

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg asuvat yhdessä Helsingin arvoalueella Ullanlinnassa.

→ Lue myös: Seiska: Saija Tuupanen ja Sami Hedberg muuttivat yhteen – lemmenpesä arvoalueella

Molemmat keikkailevat ympäri Suomea ja maailmaakin, joten koti on tärkeä turvapaikka.

“Jos olen aikaisemmin kotona, teen Saijalle ihanan yöpalan valmiiks”i, Sami kertoo Me Naisissa.

“Olen tärkeä ja rakastettu” – Saija Tuupanen Me Naisissa

“Minulla on koko ajan olo, että olen tärkeä ja rakastettu. Turvallisuuden tunteen tuominen on naisille aika tärkeää. Sitä sinä tuotat tosi vahvasti”, Saija sanoo Samille jutussa.

Mainos

Tv-koomikkonakin tunnettu Sami Hedberg on aiemmin sanonut Ilta-Sanomille, että molempien keikkailu on myös yhdistävä tekijä suhteelle.

“On ollut tosi hienoa huomata, kuinka paljon voi jakaa ajatuksia ja kokemuksia. Saija on turvaverkko tähän ammattiin ja hänen kanssaan pystyy keskustelemaan vaikka mistä. Meillä on pitkiä keskusteluja iltaisin, rakentavia ja siistejä – ja myös sen punaviinin kanssa”, Sami kuvaili IS:ssä.

“Uskalla elää unelmaasi”

Saija on avannut elämänfilosofiaansa sosiaalisessa mediassa.

“Avaa mielesi ja sydämesi uusille asioille ja ihmisille. Tee virheitä ja opi niistä!  Muista myös Unelmoida.  Jaa unelmasi rakkaittesi kanssa. Usko itseesi ja muihin ihmisiin”, Saija opastaa lempeästi.

“Elämä on lyhyt, Uskalla siis elää unelmaasi.”

Saija jää lomalle aatonaattona 23.12. ja palaa keikkalavoille vasta 21. helmikuuta 2020, jolloin tangokuningatar tanssittaa Siilinjärvellä Kunnonpaikassa. Katso Saija Tuupasen & eX-miesten keikat tästä.


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!


Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!