Ota yhteyttä

Tanssitähdet

VIDEO: Henkka & kulkurit jäähyväiskeikalla: “Fiilis on haikea” – orkesteri lupaa yllätyksen

Henkka & kulkurit lähettävät Tanssiin.fi:n välityksellä viimeisen videotervehdyksensä jäähyväskeikaltaan Hämyslavalla. Orkesteri lopettaa kokonaan tämän iltaiseen keikkaan. Katso ja lue lisää!

Julkaistu

@

Tänään lauantaina (7.9.19) se ikävä kyllä tapahtuu: Henkka & kulkurit -orkesterin viimeinen keikka päättää tanssiorkesterin liki 17 vuotta kestäneen taipaleen.

Vuonna 2002 perustettu orkesteri on ehtinyt tehdä satoja keikkoja ympäri Suomen, mutta loppujen lopuksi se ei enää kannattanut. Yhtyeen solisti Henri “Henkka” Potkonen perusteli lopetuspäätöstä keväällä suorasanaisesti.

“Nythän on niin, että orkesterin keikkakalenteri on ollut valitettavan tyhjä ja keikkoja melkeinpä poistuu kalenterista sen sijaan että niitä tulisi lisää. Keikkoja siis pitäisi olla bändillä paljon enemmän, jos niillä tuloilla meinaa laskunsa maksaa”, Potkonen sanoi.

“Kun me myös kuuluttiin siihen kakkosbändien kategoriaan, niin keikkoja ei vain ole tarpeeksi, jotta sillä pitäisi bändiä pystyssä. Pari keikkaa kuukaudessa ei riitä ammattimuusikoille ja motivaatiokin tekemiseen on siinä kohtaa sitten vähän niin ja näin.”

→ Lue myös: Henkka Potkonen vieraaksi Tuttu juttuun- orkesterin jäähyväiskeikka ensi viikolla

Mainos

“Nieleskellessä…”

Henkan & kulkurien jäähyväiskeikka on tänään Nokialla, Hämyslavalla. Orkesteri lähetti Tanssiin.fi:n välityksellä viimeisen videotervehdyksensä kaikille suomalaisille tanssimusiikin ystäville.

“Fiilis on haikea”, orkesterin jäsenet myöntävät.

“Nieleskellessä…”, rumpali Toni Salminen kuvasi surullisia tuntoja.

“Yllätysesiintyjä keikalla”

Henkka lupasi myös illan tanssikeikalle yllätyksen:

“Meillä on tänään täällä yllätysesiintyjä, vanha jäsen paikalla… Se, kuka hän on, selviää sitten keikalla!”

Henkka & kulkurit: Henkka Potkonen – laulu | JP Alanen – kitara, laulu | Toni Salminen – rummut | Marko Eskola – laulu, basso | Joona Kukkola – koskettimet, laulu.

KATSO Henkan & kulkurien videotervehdys Hämyslavalta:

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.