Ota yhteyttä

Uutiset

Einin TTK-tangon taustalla on rankka tarina – menetti äitinsä synnytettyään toisen lapsensa

Tanssii tähtien kanssa -ohjellmassa tanssitaan nyt tarinoita. ”Jospa tangosta olisi lohtua minulle itsellenikin”, Eini toivoo. 20 vuotta hän koki samana päivänä syntymän ilon ja luopumsien tuskan.

Julkaistu

@

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tanssitaan tänään sunnuntaina (12.10.19) tarinoita.

”Minun tarinani pohjalla on tango. Ilon ja surun päivä ja siitä kun mennään vahvana kohti valoa”, Eini kuvaa fiiliksiään.

Eini ja hänen opettajansa Sami Helenius esittävät tangon, joka tanssitaan Tanguera-kappaleen tahdissa. Tanssin taustalla on laulajatähden raastava kokemus 20 vuoden takaa. Eini sai toisen lapsensa ja menetti äitinsä samana päivänä.

”Siinä kohtasi elämän kaksi ääripäätä: syntymän ilo ja luopumisen tuska”, Eini kertoi MTV Uutisille.

→ Lue myös: Synttärisankari Eini säteili TTK-avauksessaan: ”Täydellistä valssia”

Mainos

Einin pitkään sairastellut äiti menehtyi 12 tuntia sen jälkeen, kun Einin poika saapui maailmaan. Tuoreelle äidille tapahtumat aiheuttivat tunnemyrskyn ja miltei paniikinomaisia kohtauksia.

Eini toivookin, että sunnuntainen tanssi on hänelle puhdistava kokemus.

”Jospa tangosta olisi lohtua minulle itsellenikin.”

Tanssii tähtien kanssa nähdään MTV3-kanavalla klo 19.30. Tunteellisen illan kruunaa dramaattinen huipennus, kun edessä on ensimmäinen varsinainen pudotus. Viime viikollahan ketään ei pudotettu, kun ex-poliitikko Mikael Jungner loukkasi jalkansa ensimmäisessä tanssissaan niin pahasti, että joutui jättämään leikin kesken.

Mukana TTK:ssa ovat juontaja ja tubettaja Veronica Verho ja Jani Rasimus, pikaluistelija Mika Poutala ja Ansku Bergström, laulaja Eini ja Sami Helenius, näyttelijä Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski, laulaja Jannika B ja Aleksi Seppänen, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja Matti Puro, rokkari Olli Herman ja Katri Mäkinen, entinen taitoluistelija Laura Lepistö ja Marko Keränen sekä näyttelijä Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius.

KATSO videolta Einin ja Sami Heleniuksen tangotreenejä:Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!
Urheilua ja urheilumuotia parhaaseen hintaan - Stadiumista! Huimia tarjouksia ja löytöjä, klikkaa ja tilaa!
Voi entistä paremmin ET:n asiantuntijoiden avulla. Tilaa tästä ET Terveys tarjoushintaan!