Ota yhteyttä

Orkesterit

Jyrki Nurminen juhlii 1. vuottaan tanssilavoilla: ”Yllätys on ollut se…”

Jyrki Nurminen & Sävel viettää 1-vuotisjuhlapäiväänsä sunnuntaina, keikallapa tietysti. ”Mielettömän hieno vuosi on ollut”, Jyrki sanoo. Lue miehen mietteet!

Julkaistu

@

Jyrki Nurminen & Sävel viettää 1-vuotispäiväänsä huomenna sunnuntaina (13.10.19).

”Onhan tämä vuosi tuntunut aivan mielettömän hienolta!” Jyrki iloitsee Tanssiin.fi:lle.

”Yllätys on ollut se, miten nopeasti asiat ovat edenneet: yleisön tietoisuus, keikkamäärien kasvu… Ja kulunut kesäkin meni elämäni nopeiten!”

→ Lue myösJyrki Nurminen ja Ari Nylund perustivat uuden orkesterin- katso myös Arin hittivideo

Mainos

”Haluamme tuottaa iloa”

Jyrki Nurminen sanoo, että tanssiväen vastaanotto on ollut ”sanoin kuvaamattoman upea”.

”Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut tarjota jalan alle menevää monipuolista tanssimusiikkia, tuottaa ja jakaa iloa ja hyvää mieltä, sekä nauttia elämästä yhdessä kanssaihmisten kanssa. Saamiemme lukuisten palautteiden perusteella uskomme, että olemme oikealla tiellä. Kiitos!”

→ Lue myös: Nyt jysähti! Jyrki Nurminen törmäsi yöllä peuraan – vieras kuski varasti ruhon

Vuosijuhlat keikalla

Jyrki kiittää nöyrästi myös ohjelmatoimisto Gramofonia sekä kaikkia tanssijärjestäjiä, jotka ovat mahdollistaneet tämän kaiken.

”Onkin hienoa, että saamme viettää tätä 1-vuotispäiväämme keikalla, Orimattilan Kehräämöllä, jossa tanssitaan syyskauden avajaisia, siis sunnuntaina klo 17-21.30. Tule mukaan, jos vain voit!”

Orkesterin kokoonpano: Jyrki Nurminen, solisti |Ari Nylund, koskettimet | Vikke Rinne, basso, laulu | Saku Kallio, rummut.

Tänään lauantaina (12.10.19) orkesteri viihdyttää Tampereen Tanssikeskus Tessussa. Katso Jyrki Nurmisen & Sävelen keikat tästä.

 Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!
Tilaa Kodin Kuvalehti ja saat 1kk lehdet kaupan päälle. Nyt 3 kk (6 numeroa) vain 29 € ja saat 1kk lisää tilaukseesi kaupan päälle! Toimi heti, klikkaa tästä!
Uusi kännykkä 3€/kk? Tabletti 4€/kk? Elisalta saat kaikki laitteet jopa 36 kuukauden maksuajalla ilman korkoa tai muita kuluja.