Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Seiska: Amadeus Lundbergin perhe hajosi – avioero suisti sairauslomalle

Amadeus Lundbergin vaimo on hakenut yksin avioeroa. Miten käy ongelmien varjostaman tangokuninkaan konserttikiertueen ensi viikolla?

Julkaistu

@

Kuva: Facebook.

Amadeus Lundbergin avioliitto on päättynyt yllättävään eroon. Vuoden 2009 tangokuninkaan avioerosta kertoo tuore, tänään torstaina (30.1.20) ilmestynyt Seiska-lehti.

Amadeus, 30, meni naimisiin espanjalais-suomalaisen kuva- ja tatuointitaiteilija Lara del Mar Sánchezin, 41, kanssa vuonna 2014. Heidät vihittiin romanttisesti Kanariansaarten Teneriffalla hiekkarannalla. Amadeus ja Lara rakastuivat vuonna 2011.

Seiskan mukaan Lara haki avioeroa 7. tammikuuta Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta. Vaimo haki eroa yksin. Lehden mukaan eroa edelsivät “pitkään jatkuneet kriisi ja vaikeudet”.

Muutti pois kotoa

Seiskassa julkaistujen tietojen mukaan Amadeus ei enää edes asu perheen Järvenpään-kodissa, vaan yksiössä kaupungin keskustassa. Lehden haastattelema lähde tietää kertoa, että “Lara heitti Amadeuksen ulos talosta”.

Tangokuninkaan uusioperheeseen on kuulunut avioparin yhteinen poika poika Rio Kaspian Caruso, 4, sekä Laran kaksi teini-ikäistä lasta.

→ Lue myös: Amadeus Lundbergin mystinen sairausloma jatkuu – joutui perumaan Kanarian-matkansakin

Tanssiin.fi kertoi pari viikkoa sitten Amadeuksen mystisestä sairauslomasta. Fanit ja musiikkipiirit huolestuivat pidetyn laulajan pitkittyneestä sairauslomasta, jonka syytä ei ole kerrottu.

Amadeuksen sairausloma alkoi jo joulukuun alussa 2019, jolloin hän joutui perumaan useita isoja ja merkittäviä konsertteja, muun muassa esiintymisen Finlandia-talossa Riku Niemi Orchestran (RNO) Seitsemäs joulu -kiertueella.

Amadeuksen piti myös matkustaa Gran Canarialle tammikuun alussa, mutta yhdistetty loma- ja keikkamatka peruutettiin viime tingassa.

Nyt julkitulleet yksisyiselämän ongelmat selittänevät äkillisen sairausloman pitkittymistä.

Amadeus kruunattiin tangokuninkaaksi 2009.

Hakenut ammattiapua

Seiskan mukaan Amadeus Lundbergin kokemat vaikeudet ovat “romahduttaneet artistin arjen ja koko elämän”.

Amadeus on julkisuudessa kertonut avoimesti rikkonaisesta lapsuudestaan ja tunne-elämänsä ongelmista. Taannoisessa Apu-lehden haastattelussa hän puhui myös turvattomuudestaan.

“Olen käynyt terapiassa ja tehnyt aktiivisesti töitä saadakseni elämäni kuntoon, keskittänyt energiaani tähän hetkeen ja pyyhkinyt lapsuudesta kumpuavia epävarmuuksia pois”, Amadeus kertoi Avussa heinäkuussa 2018.

“Purin ahdistustani musiikkiin” -Amadeus nuoruudestaan

Hän avautui olleensa herkkä ja ujo lapsi. Vanhempien alkoholinkäytön aiheuttamat epävakaat olot yhdistettynä mielen herkkyyteen johtivat ahdistukseen.

“Jouduin käymään psykologillakin. Lopetin kauppaoppilaitoksen kesken. Purin ahdistustani musiikkiin. Musiikki oli pakokeino, ja se auttoi.”

Amadeuksen isä Taisto Lundberg, 70, on kuuluisan Hortto Kaalo -mustalaisyhtyeen perustajajäsen. Anneli Sari, 72, on Amadeuksen täti eli isän sisar.  SOK:n entinen pääjohtaja, vuorineuvos Juhani Pesonen, 92, taas on Amadeuksen isoisä.

Konserttikiertue alkaa ensi viikolla

Amadeuksella alkaa ensi viikon lauantaina, 8. helmikuuta Mambo Italiano – italialainen konsertti -kiertue, joka pitää sisällään lukuisia esiintymisiä helmi-maaliskuussa ympäri Suomen.

Tällä hetkellä ei ole tietoa, kykeneekö Amadeus osallistumaan kiertueelle.

Lisäksi Amadeuksella ja tanssiorkesteri Channel Fourilla on varattuna muutamia yhteiskeikkoja.

Katso Amadeus Lundbergin keikat tästä.

→ Lue myös: Amadeus Lundberg sai rinnalleen Channel Fourin: “Kesälavat houkuttelevat”Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!