Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Finlandersin nostalgialehti on ysäriaarre: Jussin eroottinen kanapata herkkuna – katso

Julkaistu

@

Finlanders julkaisee 35-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi sähköiset versiot legendaarisista Käy tanssimaan -lehdistä. Lehdet ilmestyivät vuosina 1997-2006 Finlandersin fani-klubin jäsenille ja tarjoavat nostalgisia aarteita ja lukuhetkiä tähänkin päivään.

Finkut aikovat julkaista lehdet 1-27 aina perjantaisin. Tänään (5.4.) julki tuli kaikkein aikojen ensimmäinen Käy tanssimaan -lehti.

“Ja kun viimeinen lehti syksyllä ilmestyy, meillä alkaa 35-vuotisjuhlakonserttikiertue. Julkaisemme konserttipäivät huhtikuun lopulla”, Finlanders kertoo.

Ensiäänite oli pelkkä kasetti

Vuoden 1997 keväällä ilmestyneen nelisivuisen lehden etusivulla kerrotaan, kuinka Finlanders tulevana kesänä esiintyy MTV3:n Tulisuudelma-ohjelmassa ympäri Suomen sekä Karuselli-tenavatähtikilpailussa ja Raision Tangosemifinaaleissa.

Lehdessä on myös kiinnostava kooste Finlandersin siihen saakka ilmestyneistä äänitteistä. Tiesitkö, että Finkkujen ihkaensimmäinen äänite vuodelta 1985 (nimeltään Finlanders esittää) ei ollut levy, vaan kasetti, jota myytiin tietojen mukaan yli 25 000 kappaletta.

Ensimmäisen Käy tanssimaan -lehden etusivu keväällä 1997.

Yli 1 500 jäsentä

Lehden päätoimittajana ollut Lasse Paasikko kertoo, että Finkkujen “Fan Clubissa” oli parhaimmillaan yli 1 500 jäsentä.

“Teamin toiminta perustui siihen, että maltillista 40 markan jäsenmaksua vastaan Teamilaiset saivat paitsi kotiinsa tämän julkaisun niin myös 20 markan alennuksen pääsylipuista yhteistyötanssipaikkoihimme, joita oli valtaosa tuon ajan suosituimmista Suomen tanssilavoista”, Lasse muistelee.

“Tämän lisäksi järjestimme jäsenistölle mm. erityisiä Team-tansseja, teemaristeilyjä Ruotsinlaivoilla sekä palkitsimme kunniakirjalla vuosittain valitsemamme Tanssilavojen Gentlemannin. Jäsenistön omaa aktiviteettia edustivat esim. kolmesti järjestetyt Tähtitanssit.”Lehdessä oli myös seuranhakuilmoitus….

“Rikokseni on kai vanhentunut”

Lasse sanoo, että ensimmäinen lehti oli samalla hänen ensimmäinen harjoitustyönsä Page Maker –taitto-ohjelmalla.

“Jälki on sen mukaista: pikkuilmoitusten puutteessa laitoin takasivulle mm. oman Epiphone –kitarani myyntiin sivun täytteeksi. Heti ensimmäisessä numerossa käynnistyi myös Jussin keittonurkka, josta muodostui yksi vakiopalstoista”, Lasse virnistää.

“Tärkeä palvelumuoto oli alusta alkaen myös keikkakalenterimme julkaisu, jota tämän päivän netin infotulvaan tottuneet kenties ihmettelevät, vaan tuolloin aika oli toinen: tieto tanssitilaisuuksista haettiin etupäässä lehdistä ja kaukana oli aika, jolloin etukäteen somessa mainostetaan mihin kukin on illalla humpalle suuntaamassa.”

“Päätoimittajan tehtävä lankesi syystä tahi toisesta minulle), mutta onneksi rikos lienee jo vanhentunut ja näiden julkaisujemme kautta voimme halutessamme palailla noihin kultaisiin vuosiin jolloin NIIN moni asia oli NIIN toisin!”

Nappaa tästä Jussin resepti talteen

Jussin keittonurkka on niin legendaarinen, että uudelleen julkaisemme ensimmäisen reseptin tässä.

Jussi Lammela halusi tutustuaa tiimiläiset ruuanlaiton saloihin julkaisemalla “helppovalmisteisia, suussasulavia keittiöreseptejä”, joita hän vuosien varrella kerännyt ja jalostanut.

“Kysykää vaikka pojilta. Nami nami…”, Jussi maiskutteli.

Lue koko neljäsivuinen Käy tanssimaan-lehti tästä.

Katso Finlandersin keikat tästä.

 
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!