Ota yhteyttä

Uutiset

Heidi Pakarisen Heli-siskon suuri suru: Tytär jäi bussin alle

Heli Pakarisen kouluikäinen tytär loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa Tampereella viime tiistaina. Heli on Heidi Pakarisen isosisko ja osallistunut itsekin Tangomarkkinoille.

Julkaistu

@

Tangokuningatar Heidi Pakarisen isosisko Heli Pakarinen joutui kokemaan viime viikolla äidin pahimman painajaisen, kun hänen kouluikäinen tyttärensä loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa Tampereella viime tiistaina (13.8.19).

Heli Pakarinen on itsekin laulaja ja ylsi Seinäjoen Tangomarkkinoilla semifinaaliin vuonna 2015. Heli on myös Laila ja Olavi -laulukilpailun voittaja.

”Aika menetti merkityksensä. Myös kaikki muut asiat, lukuunottamatta lapsiani ja lähipiiriämme. Ja ystäviä”, Heli Pakarinen kertoo.

Heli Pakarinen lauloi Seinäjoen Tangomarkkinoiden semifinaalissa kesällä 2015, kun Yle vielä televisioi kisat.

Pyöräreissu kauppaan päättyi bussin alle

Helillä on kaksi kouluikäistä tytärtä. Onnettomuus tapahtui toisen tyttären ollessa pyörällä matkalla kotiin kauppakäynniltä.

”Maailmani rakkain, pieni  ihanaiseni palasi polkupyöräillen kaupasta. Kunnes bussi törmäsi häneen”, järkyttynyt Heli sanoo.

”Paljonko surua ja tuskaa ihminen kestää”

”Monesta kuopasta on tullut noustua. Tiistaina romahti kaikki. En tiedä, paljonko surua ja tuskaa ihminen kestää. Mutta me taistellaan. Yhdessä.”

Mainos

Heli Pakarisen tytär on tehohoidossa sairaalassa.

”Ei palaa koskaan tajuihinsa”

Lauantaiaamupäivänä (17.8.19) Heli ilmoitti särkyneiden sydämien kera, että ”minun rakkain ei kuulemma (todennnäkäisesti) koskaan palaa tajuihinsa”.

Myös pikkusisko Heidi Pakarinen on järkyttynyt.

”Suuria voimia kaikille, joiden aika pysähtyy syystä tai toisesta läheisten ja rakkaiden vierellä”, tangokuningatar viestittää.

Heli Pakarinen seurusteli aiemmin tangokuningas Jaska Mäkysen kanssa. Kihlaus purkautui 2017. Siilinjärveläissyntyinen Heli asuu tätä nykyä Tampereella.

Mainos