Ota yhteyttä

Uutiset

Tommi Tähtivirta esikoislevystään: “Kiusatun pitkäaikainen unelma täyttyi”

Musiikki on antanut kaltoin kohdellulle Tommi Tähtivirralle turvapaikan. Satua vai totta -esikoisalbumi toteutti laulajan unelman. “Kyyneleitä on vuodatettu”, Tommi sanoo. Lue lisää ja kuuntele!

Julkaistu

@

Musiikin parissa vuosikausia työskennellyt turenkilainen Tommi Tähtivirta on julkaissut esikoisalbuminsa Satua vai totta. Levy on miehen pitkäaikaisen toiveen täyttymys, jonka vuoksi on Tommin sanojen mukaan “vuodatettu niin verta kuin kyyneliäkin”.

“Kun on lapsesta asti kiusattu, painettu maahan ja haukuttu, ettei sinusta tule mitään, niin nyt olen saanut jollain tavalla todistettua itselleni, että nuo haukkumiset eivät ole pitäneet paikkansa”, Tähtivirta kuvaa tuntemuksiaan.

→ Lue myös: Tommi Tähtivirta laihtui 43 kiloa ja alkoi laulajaksi – nousi heti hittilistalle

Oman levyn saaminen hyppysiin saa komeaäänisen tunteiden tulkin herkistymään.

“Tämän levyn eteen on tehty mieletön määrä töitä. Unelman toteutuminen merkitsee paljon, luultavasti en vielä itsekään ymmärrä, kuinka paljon.”

Mainos

Vaikka Tommi Tähtivirta julkaisi nyt ensimmäisen pitkäsoittonsa, hänen singlensä ovat soineet Suomessa, ulkomailla ja Espanjan Aurinkorannikon radiotaajuksilla.

Ensimmäisenä listoille nousi kappale Olkoon niin.

“Kun se biisi valittiin vuoden 2018 toiseksi parhaaksi uudeksi tulokkaaksi Finnradio.FM:n kanavalla, myönnän silmäkulmieni kostuneen”, Tommi sanoo.

“Vaikka listasijoitukset eivät olekaan se tärkein mittari, niin ne kuitenkin kertovat sen, että kappaleet ovat soineet radiossa. Ihmiset ovat kuunnelleet niitä ja pitäneet kuulemastaan.”

Satua vai totta -niminen levy on Tommi Tähtivirran esikoisalbumi.

Tähtivirran ensimmäinen englanninkielinen kappale Clever You on ollut Spotify-palvelussa hänen striimatuin kappaleensa. Sitä on kuunneltu mm. USA:ssa, Kanadassa ja Etelä-Afrikassa, ja kappale oli myös Finnradio.FM:n listaykkösenä useita viikkoja.

→ Lue myös: Oho, Tommi Tähtivirta sai ulkomaisen hittisäveltäjän taakseen – video kuvataan Välimerellä

Musiikki on antanut kaltoin kohdellulle miehelle turvapaikan ja auttanut löytämään sen itseluottamuksen, joka kiusaamisen vuoksi on ollut kateissa.

“Tämä kaikki on auttanut karistamaan mielestäni niitä kiusaamisen traumoja, joita vastaan olen tapellut lapsuudestani alkaen”, Tommi sanoo.

“Uskallan vihdoinkin nousta lavalle ja olla ylpeä itsestäni sekä siitä, mitä kaikkea olen saanut aikaiseksi. En olisi kyennyt tähän yksin, en ilman taustajoukkoja, joille olen ikuisesti kiitollinen.”

Tommi huomauttaa, että mainitsemisen arvoinen asia on se, että kyseessä on ns. tuplajulkaisu. Samoissa kansissa on sekä CD-levy että karaoke-DVD.

“Kukaan muu ei ole ennen julkaissut samanlaista pakettia. Ei Suomessa eikä ulkomailla.”

Voit tilata Tommi Tähtivirran Satua vai totta -levyn ja karaoke-DVD:n tästä.

 Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!