Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Heidi Pakarisen siskontytär kärsii laajasta aivovauriosta: “Toivon ajatuksia pienelle Tiialle”

Heidi Pakarinen pyytää kaikkia fanejaan pysähtyvän ajattelemaan teho-osastolla hengestään taistelevaa pientä Tiiaa. Heidin 10-vuotias siskontytär löi päänsä bussionnettomuudessa. “Haen musiikista voiman tukea läheisiäni nyt”, Heidi sanoo.

Julkaistu

@

Heidi Pakarinen kommentoi järkyttävää onnettomuutta, jonka uhriksi tangokuningattaren 10-vuotias sisarentytär Tiia joutui viime viikon tiistaina.

Tiian äiti on Heidin isosisko, laulajana itsekin siipiään kokeillut Heli Pakarinen. Helillä on toinenkin kouluikäinen tytär. Koko perhe ja läheiset ovat olleet surun murtamia.

“Olisi niin paljon sanottavaa, ja silti hiljaisuudessa on kaikki tarvittava”, Heidi kirjoittaa Facebookissa.

→ Lue myös: Heidi Pakarisen Heli-siskon suuri suru: Tytär jäi bussin alle

Heli Pakarinen lauloi Seinäjoen Tangomarkkinoilla 2015 ja 2017. Heli on tangokuningatar Heidi Pakarisen isosisko. Tätä nykyä Tampereella asuvalla Helillä on kaksi kouluikäistä tytärtä.

“Hän ei enää palaa tajuihinsa”

Heidi kertoo, kuinka Tiia oli viime viikolla pyöräilemässä kotikaupungissaan Tampereella. Tyttö oli tulossa kaupasta kotiinsa.

“Kävi jotain sellaista järkyttävää, mitä ei kenenkään halua joutuvan kokemaan;  bussionnettomuudessa Tiia-pieni kaatui, löi päänsä ja on ollut Tays:ssa tiistaista asti teho-osastolla”, Heidi kertaa.

“Hänellä on todettu laaja-alainen aivovaurio ja viikonlopun diagnoosin mukaan hän ei todennäköisesti tule enää koskaan tajuihinsa.”

Mainos

“Haen musiikista voiman tukea läheisiäni”

Heidi Pakarinen yrittää ammentaa voimia musiikista.

“En nyt tapahtuneen vuoksi vastaa juuri viesteihin, rakkaan ja mulle tarkoitetun työni teen ja otan musiikista kaiken mahdollisen voiman, että jaksan olla läsnä läheisille, jotka myötäelää tätä kauheutta. Oon kyseenalaistanut Jumalan olemassaolon. Uskon vahvemmin musiikin ja rakkauden voimaan”, Heidi sanoo suoraan.

“Tärkeintä on olla läsnä.  Rakkaimmille ja läheisille.”

“Tiia on kova mimmi taistelemaan”

Heidi pyytää kaikkia fanejaan pysähtyvän ajattelemaan sairaalassa hengestään taistelevaa pientä Tiiaa.

“Toivon sinulta ajatuksia Tiialle”

“Toivon sinulta ajatuksia ja energioiden lähettämistä Tiialle, joka on kova mimmi taistelemaan, ja haluaa taatusti palata elämään vielä niin nuorta elämää”, Heidi sanoo.

“Voimia kaikille, mitä ikinä jouduttekaan kokemaan, läpikäymään ja myötäelämään. Enkeleitä askeleihin, turvaa ja rakkautta. Kirjoitan varmaan paljonkin aiheen tiimoilta myöhemmin, nyt en edes yritä, vaikka kaikki tunnetilat tallennan.”

 

Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).