Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Pirita Niemenmaa murtui: “Jäinkö edes kenenkään mieleen?” – pelkää konkurssia

“Tuntuu haikealta ja epäreilulta”, tangokuningatar kuvaa masentuneena. Pirita paiskii töitä nyt ABC:lla.

Julkaistu

@

Pirita Niemenmaa sanoo, että hänen lauantaiaamunsa alkoi masennuksella.

“Ei oikein huvita nyt mikään, tuntuu että tämä vuosi oli tässä.  Nyt tuntuu haikeelta ja epäreilulta”, Pirita kuvaa masentuneita tuntojaan Facebookissa.

“Seuraavaksi saa vaan ajatella kruunun luovutusta ja sitä, että tässäkö tämä oli!  Kaiken kaikkiaan tuntuu pahalta, että muutenkaan en saanut sitä kaikkea mitä olisin voinut saada!”

Vuoden 2019 tangokuningatar listaa, että tangolevy jäi vuodelta tekemättä, samoin kotipaikan joulukonsertti.

“Ja nyt tämä, että keikat on peruttu ilmeisemmin toukokuun loppuun. Jotenkin mua harmittaa, kun tää piti olla tää kuningatarvuosi! Jäinkö edes kenkään mieleen!?”

→ Lue myös: Pirita Niemenmaan uutuus on kaunis vanha tango: “Elän unelmaani”

Heinäkuussa 2019 Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus olivat kuvaajien keskellä Seinäjoen Tangomarkkinoilla vastavalittuina tangokuninkaallisina.

“Yksi tuttuni kuoli tautiin”

Pirita pelkää taloutensa puolesta, kuten kymmenet muutkin tanssiartistit ja -muusikot.

“Niin paljon asiat pyörii mielessä.  Omalta osaltani on helpotus, että olen absilla töissä, ettei taloudellisesti elämä ihan täysin kaadu! Mutta joitain asioita ja unelmia joudun siirtämään”, ABC-huoltoasemalla työskennellyt tangokuningatar myöntää.

Paiskii töitä ABC-huoltoasemalla

→ Lue myös: Pirita Niemenmaa jätti työt ABC:lla – tangokuningatar on sinkku koirahullu

“Tässä voi olla joillakin edessä henkilökohtainen konkurssi jos pankit ja muut ei jousta! Tää on sellainen oravanpyörä ja vaikuttaa niin kaikkeen. Mutta ei se virus sillä lähde, kyllä se silti toukokuun jälkeenkin vielä jyllää!”

Pirita kertoo, että meno tuntuu maailmanlopulta.

“Ja surullista tämä kaikki on, yksi tuttu jo kuollut tähän kyseiseen tautiin ja vielä terve ja nuori ihminen oli”, Pirita huokaa ja korostaa, ettei kyse ollut tapauksesta Suomessa.

Vessapaperin osto hävetti

Löytää tangokuningatar huumoriakin kaiken kaaoksen keskellä.

“Kävin eilen kaupoilla ja ostoksissa oli ylläri ylläri vessapapereita ja kumihanskoja. Ja ikinä ei ole paperin ostaminen ‘hävettänyt’ niin paljon, sain myös erikoisia katseita”, Pirita hymähtää.

“Ihan perustarve oli, kun oli vain rulla jäljellä, ostin 24 rullan pakkauksen ja jouduin kassallakin vielä selittelemään, että normi tarpeisiin menee.  Kumihanskoista oli pakko sanoo, nämä menee hiustenvärjäykseen.

“Yritän jaksaa nousta tähän päivään”

Pirita uskoo kuitenkin, että tästä vielä noustaan.

“Yritän kääntää tämän asian jotenkin iloksi, että jaksaisi vielä nousta tähän päivään ja tehdä jotain ja nauttia vaikka auringosta.”

→ Lue myös: Seiska: Pirita Niemenmaa rakastui kirvesmieheen – muutti Mikansa kanssa jo yhteen


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!


Kiikarissa kumppani tositarkoituksella? 50plussille suunnattu deittisivusto auttaa sinua etsimisessä!