Ota yhteyttä

Media

IS: Saija Tuupanen pitää ensi kesänä keikkataukoa: ”Olen hurahtanut kesäteatteriin”

Saija Tuupanen paljastaa saaneensa pääroolin ensi kesän teatteriproduktiosta.

Julkaistu

@

Saija Tuupanen kaunistaa viikonvaihteen Ilta-Sanomien kantta.

Jutussa Saija yllättää kertomalla, että pitää ensi kesänä keikkataukoa. Suosittu tanssitähti on saanut pääroolin uudessa kesäteatteriproduktiossa.

”Tein sellaisen ratkaisun, että sinä aikana, juhannuksesta heinäkuun lopulle, en tee tanssikeikkoja, paitsi muutaman. Ihan en pysty olemaan keikoitta”, tangokuningatar kertoo IS:ssä.

Tänä kesänä Saija on tähdittänyt Kuka nyt soittaa, sir -musiikki-iloittelua jyväskyläläisessä Ränssin kievarissa. Tangokuningas Tommi Soidinmäen kanssa tehty näytelmätrilogia on ollut valtavan suosittu.

→ Lue myös: JÄTTILISTAUS: Tanssitähdet ja musikaalit hurmaavat kesäteattereissa: Saija, Tommi, Teijo…

Mainos

”Koskaan ei ole valmis”

Saija ylistää teatterin tekemistä tunnetta.

”Se opettaa vapautta, kun teatterissa ei tarvitse olla oma itsensä. Saa myös opetella koreografioita ja tanssia. Olen ihan hurahtanut kesäteatteriin.”

Konserttikiertue syksylle?

Syksylle 2020 Saija suunnittelee IS:n mukaan konserttikiertuetta.

”Koko ajan mietin, miten voisin olla parempi. Koskaan ei ole valmis. Minulla on koko ajan paine, että pitää päästä eteenpäin.”

→ Lue myösSaija Tuupanen kesäsinkustaan: ”Sanat kuin suoraan sieluni syvyydestä” -kuuntele

Saija Tuupanen ja eX-miehet.

”eX-miehet kuin lottovoitto”

Saija myös kiittää eXmiehet-orkesteriaan.

”eX-miehet on ollut minulle kuin lottovoitto. Arvostan poikien työtä tosi paljon. Itsellä on kaksi settiä, bändi soittaa yhteensä viisi tuntia illassa. Kokonaisuus pitää olla kunnossa.”

Katso Saija Tuupasen ja eX-miesten keikat tästä.

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Älä anna mieshormonisi huveta! TestoPlus™ -ravintolisän avulla palautat nuoruuden elinvoimaasi ja tehostat seksuaalista suorituskykyäsi. Tilaa nyt toimituskulujen hinnalla 6,90€!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.