Ota yhteyttä

Uutiset

Iskelmämestari avautui päihderiippuvuudestaan: “Viime yö meni putkassa Seinäjoella”

Laulaja Tommi Kostekivi sanoo haluavansa olla umpirehellinen ja kertoa avoimesti riippuvuudestaan.

Julkaistu

@

Laulaja ja pitkän linjan muusikko Tommi Kostekivi julkaisi tänään torstaina (11.3.21) rehellisen tunnustuksen päihdeongelmastaan. Kostekivi voitti 2019 IskelmäMestari-tittelin Kiuruvden Iskelmäviikoilla.

“Hei olen Tommi, addikti, päihderiippuvainen.. viime yö vietetty putkassa Seinäjoella ei menny ku Strömsöössä. Aattelin että nyt ei auta kuin olla umpirehellinen tämän asian kanssa ja lopettaa hyssyttely”, Kostekivi kirjoitti Facebookissa.

“Pääsin rakkaan perheeni tuella kuntoutukseen”

“Viime kesänä koin pohjakosketukset isolla kädellä. Pääsin rakkaan perheeni tuella kuntoutukseen ja sitä kautta raitista eloa oli 5kk. Sit tuli retkahdus ja nyt toinen. Tietous asiasta ja sairauden luonteesta on olemassa mutta pieni tyhmä pää koettelee rajojaan.”

Tommin julkinen ulostulo on tuottanut paljon kanustusta ja tsemppiviestejä.

“En aio palata vanhaan Elämääni vaan haluan pois siitä vankilasta mihin itteni oon ajanut. Ainoa tie on olla vaan niin rehellinen kuin voi ja päivä ja nyt hetki kerrallaan.”

Iskelmämestaruuden lisäksi Tommi Kostekivi on valittu Himoksen Iskelmäfestivaaleilla Iskelmäradion yleisön suosiksiksi Iskelmärtisti-kisassa. Kilpailun jälkimainingeissa Tommi julkaisi Lauantai-singlejulkaisun (Warner Music).

Tommilla on myös teatteritaustaa. Hän on ollut mukana erilaisissa rooleissa, mm. Oulun työväen näyttämöllä, Åbo Svenska Teaternin ja Oulun kaupunginteatterin musikaaleissa. Teatterimaailma on tullut tutuksi myös kulissien puolelta, sillä Tommi on ollut teatterissa maskeeraaja-kampaajana, joka on hänen toinen ammattinsa.

Iskelmä- ja tanssikeikkojen ohella Tommi on tehnyt myös bilebändikeikkaa Finnhits-meiningillä.

Tommi Kostekivi.

Aiemmin muun muassa suosittu tanssiartisti Mikko Mäkeläinen on kertonut julkisesti ja avoimesti päihdeongelmastaan.

→ Lue myös: Mikko Mäkeläinen myöntää alkoholiongelmansa: “Pimeys on ollut läsnä” – ryhtyy raittiiksi

Mikko kävi terapiassa ja on toipunut.

“Nyt eläminen on elämisen arvoista. Energiaa on niin pirusti, kun aamulla on heti pirteä ja uskaltaa katsoa peiliin”, Mikko iloitsi kesällä 2020 Seiskan haastattelussa.


Enemmän vaikuttavia ainesosia – Uudistunut VitaePro -50%
Langat ja muut käsityötarvikkeet kätevästi kotiin AdLibriksestä! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin)!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Tarjoamme korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Klikkaa, ihastu ja tilaa!

 

Jatka lukemista
Mainos