Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Jari Sillanpää, Arja Koriseva ja Kyösti Mäkimattila kärkinimiä Tanssii tähtien kanssa -veikkauksissa

Ketkä ovat uusia tähtioppilaita syksyn Tanssii tähtien kanssa -kisassa? Keskustelu käy kuumana. Myös Saija Tuupasta ja Sami Hedbergiä on veikkailtu mukaan, samoin Tommi Soidinmäkeä. Ketä sinä veikkaat?

Julkaistu

@

Suosittu Tanssii tähtien kanssa -tv-kisa alkaa taas syksyllä MTV3:lla. Tarkkaa alkamispäivää ei vielä ole ilmoitettu, saati tähtioppilaiden nimiä, mutta veikkaukset julkkistanssijoista käyvät jo kuumina.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman Facebook-sivulla kärjessä veikkauksissa ovat Jari Sillanpää ja Arja Koriseva. Molemmilta notkealanteisilta  tangokuninkaallisilta tanssipesti taatusti onnistuisi, mutta Arjalla on syksyllä mittava 30-vuotisjuhlakonserttikiertue, joka saattaa olla este.

Jarille TTK sen sijaan voisi olla oiva paikka jatkaa uutta nousua Tangomarkkinoiden jälkeen.

Mainos

Muita kärkinimiä ovat Saara AaltoLauri Tähkä, Robin ja Kyösti Mäkimattila. Kyöstihän hurmasi suomalaiset viime keväänä saman kanavan Tähdet, tähdet -ohjelmassa, joten TTK voisi olla sopiva jatko?

Hajaääniä ovat saaneet muiden muassa Tommi Soidinmäki, Janne Kataja, Jenni Kokander, Kari Aihinen, Tomi Einonen ja Juha Tapio.

Myös Sami Hedbergiä ja Saija Tuupasta on toivottu, ja siinähän olisikin herkullista jännitystä kerrakseen, kun pariskunta kilpailisi tanssien toisiaan vastaan tv:ssä!Uudet tähtioppilaat paljastetaan elokuussa.

Tanssinopettajat Jutta Helenius ja Katri Mäkinen toivovat MTV3:n julkaisemalla videolla, että tuleva tanssipari olisi “mukava tyyppi” ja sellainen, jolla on “aikaa treenata ja löytää innostus kehittymiseen”.

 

Tuomareina Tanssii tähtien kanssa -kisassa nähdään tuttuun tapaan Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen.

“Niin kauan kuin kelpaan, aion olla mukana”, Jorma Uotinen sanoo videolla:

 

Viime kaudella voittoon tanssivat nyrkkeilijä Edis Tatli ja Katri Mäkinen. Finaali nähtiin televisiossa 25. marraskuuta 2018.

 


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia öytöjä. Klikkaa heti tästä!


Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).