Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Jari Sillanpää paljasti ensirakkautensa radiossa: “Hän oli ekalla luokalla…”

“En koe olevani diiva”, Jari Sillanpää kuvailee FinnRadio.FM:n haastattelussa. Suomeen kirkkokiertueelle joulukuussa tuleva tangokuningas puhuu avoimesti elämästään ja rakkauksistaan.

Julkaistu

@

Jari Sillanpää vieraili viime viikolla Espanjan Aurinkorannikolla toimivan FinnRadio.FM:n juttusilla.

Leppoisassa radiohaastattelussa Jari jutteli avoimesti elämästään ja paljasti myös ensirakkautensa.

“Hänen nimensä oli Lillevi. Sellainen blondi tyttö, johon olin ihan rakastunut. Hän oli ekalla luokalla ja minä tokalla”, Jari nauraa.

“Olin kyllä ihastunut myös opettajaani, hänen nimensä oli Ann-Britt. Mutta se oli tietysti platonista. Lillevin kanssa me sentään pussailtiinkin!”

“Olin ihastunut myös opettajaani”

Jari aloitti koulunkäynnin Ruotsin pienimmässä koulussa maan eteläosissa. Jarin luokalla oli vain yhdeksän oppilasta, luokka-asteilta 1-3. Myöhemmin Sillanpään perhe muutti Pohjois-Ruotsiin Luulajaan, missä luokkakootkin kasvoivat.

→ Lue myös: Hups, Jari Sillanpää unohti laulunsanat kesken konsertin – katso video

Tunnisti tv:ssä ensirakkautensa

Jari muistelee olleensa 1990-luvulla mukana tv-ohjelmassa, jossa julkkikset yllätettiin saattamalla yhteen heidän elämänsä varrella vaikuttaneita ihmisiä.

“Minut vietiin limusiinilla Helsinki-Vantaalle, missä terminaalista asteli vaalea nainen. Tunnistin hänet heti: tuo on Lillevi! Olin nähnyt hänet viimeksi, kun olimme 7-8 vuoden ikäisiä.”

Teini-iässä Jari sanoo rakkautta piisanneen “aivan liikaa”. Nykyistä rakkaustilannettaan hän ei suuremmin avaa, vaikka toimittaja Marcos Kuusjärvi asiaa johdatteleekin.

Voit katsoa ja kuunnella radiohaastattelun tämän artikkelin lopusta.

“Ihastun ihmisiin ja asioihin”

FinnRadion haastattelussa Jari Sillanpää kuvaa elämänasennettaan tunteikkaaksi ja intohimoiseksi.

“Ihastun asioihin, ihmisiin ja suhtaudun kaikkeen tunteiden kautta.”

Ikä on muuttanut kaikkien aikojen suosituinta tangokuningatastakin.

“Kun minusta tuli julkkis, minun oli todella vaikea luottaa kenenkään. En halunnut kenenkään antavan minulle neuvoja urasta tai vaatteistani tai mistään…. Suljin korvani. En voinut kuvitella, että joku antaisi minulle idean kiertueen tai teemaan, halusin päättää itse”, Jari kuvaa.

“Takana oli kai pelko, että jos antaudun uskomaan muiden neuvoa, menetän kontrollin. Ja ehkä myös pieni koppava, nuoren ihminen itsetoteuttamisen pakko.”

“Opin ottamaan löysemmin”

Vajaa nelikymppisenä Jari oppi rentoutumaan.

“Olin kaiketi 38- tai 39-vuotias, kun tajusin ottaa löysemmin ja päästää irti. Ymmärsin, etteivät neuvot ole minulta pois.”

“En ole diiva”

“Ego kasvaa helposti isoksi, jos saat paljon menestystä. Mutta minä en ole kokenut, että olisin diiva. Olen lavalla samanlainen kuin arjessakin, oma itseni.”

“Prinssinakkeja joulupöydässä”

Jari tunnustaa olleensa aiemmin fanaattinen jouluihminen, mutta iän karttuessa innostus on hiipunut.

“Jouluni on sekoitus suomalaisia ja ruotsalaisia perinteitä. On eteläruotsalaisia jouluruokia, sillä äitini oli sotalapsi ja ensin siellä etelässä – ja suomalaisia herkkuja. Kaikki aina nauravat minulle, kun haluan lihapullia ja prinssinakkeja joulupöytään”, Jari nauraa.

→ Lue myös: Jari Sillanpää vauhdissa: Katso vanha kunnon joulushow

Jari Sillanpään Herää jouluun -joulukonserttikiertue käynnistyy Fuengirolasta 30.11., jolloin hän esiintyy Rauhanpalatsissa Maija Hapuojan kanssa. Kiertue jatkuu joulukuussa Suomessa, missä Sillanpää ja Hapuoja esiintyvät kirkoissa.

Jouluna kirkkokonsertteja Suomessa

Myös suosittu Kulku ihmisen -konserttikiertue jatkuu.

“Paljon tuli toiveita tulla esiintymään, joten keväällä sitten konsertoidaan varmaan Oulussa ja Rovaniemellä ja muuallakin, myös Helsinkiin tulee maaliskuussa lisäkonsertti.”

Katso Jari Sillanpään keikat tästä.

KUUNTELE JA KATSO Jari SIllanpään “näköradiohaastatattelu” 17.10.2019:


Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.
Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!

Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!