Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Jari Sillanpään jouluyllätys: lupaa hurmata katsojat aatonaaton spesiaalikonsertissa

Odotetaan aikaa -joulukonsertissa Jari myös kertoilee tunnelmistaan ja joulunvietostaan.

Julkaistu

@

Kuva: Facebook.

Jari Sillanpää kertoi tänään sunnuntaina (20.12.20) jouluisesta yllätyksestään, joka varmasti on mieluinen tangokuninkaan faneille: Jari esiintyy Odotetaan aikaa -spesiaalissa aatonaattona eli keskiviiikkona 23.12. Verkossa se on striimattuna nähtävänä klo 19 alkaen.

“TV:n kuvausryhmä taltioi Jari Sillanpään joulukonsertin etukäteen ja se jälkikäsitellään sen jälkeen”, tiedotteessa kerrotaan.

“Monipuolinen ohjelmisto ja esiintyjien suvereeni osaaminen yhdistyvät taitavaksi kokonaisuudeksi, joka hurmaa katsojansa. Ohjelmistossa tutut perinteiset joululaulut ja uudemmat suosikit vaihtelevat muodostaen täydellisen ja harmonisen elämyksen, mm. Sylvian joululaulu, Tuikkikaa oi joulutähtöset, Jouluyö juhlayö, Varpunen jouluaamuna, Marian poika jne.”

Konsertti taltioidaan Vantaalla sijaitsevassa ylellisessä Villa Grandessa.

Villa Grande sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa. Kuva: Sami Muhonen.

Konsertti ei ole pelkkää musiikkia, vaan Jari aikoo myös tarinoida kuulumisiaan.

“Kappaleiden välissä Jari juttelee joulun vietostaan. Toivomme ja uskomme, että jokainen löytää siitä oman lempilaulunsa ja uusiakin ihastuksia! Esiintymispaikka somistetaan joulun tunnelmaan kymmenin kynttilöin, sypressein ja joulukoristein.”

Odotetaan aikaa -nettikonserttiin voi ostaa lippuja tästä (Lippu.fi, alkaen 19,90€).

Jari Sillanpää on vankka kokemus jouluisten konserttien esiintyjänä. Moni muistaa esimerkiksi Jarin upean Bella Notte -konsertin 1996, jossa hän viihdytti Step Up Kidsien kanssa. Voit katsoa hyväntuulisen koosteen alla olevasta linkistä. Se oli aikaa, jolloin isotkin tv-kanavat vielä näyttivät tanssitähtien musiikkia ja konsertteja.

→ Lue myös: Jari Sillanpää vauhdissa: Katso vanha kunnon joulushow

Koronavuosi on sotkenut myös Sillanpään kuviot moneen kertaan. Hän joutui siirtämään kahteen kertaan Kulku ihmisen -kiertuettaan.

→ Lue myös: Jari Sillanpään kovan onnen kiertue peruttiin taas: “Kaipaan vuorovaikutusta ihmisten kanssa”

Vuoden 1995 tangokuningas aikoo juhlistaa 25-vuotista uraansa vasta ensi vuonna, 2021. Tammikuussa 2021 tulee kuluneeksi myös 25 vuotta siitä, kun edelleen Suomen myydyin levy Jari Sillanpää julkaistiin ja on juhlan aika.

Laulajan tapa juhlia on tehdä uutta musiikkia, jota julkaistaan alustavan tiedon mukaan piakkoin.

Katso Jari Sillanpään keikat tästä.