Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Jari Sillanpään kovan onnen kiertue peruttiin taas: “Kaipaan vuorovaikutusta ihmisten kanssa”

Koronan takia Kulku ihmisen -kiertue siirtyy jo toistamiseen. Ensi vuonna Jari Sillanpää aikoo tehdä 25-vuotisjuhlakiertueen.

Julkaistu

@

Jari Sillanpää on joutunut peruuttamaan syksyn Kulku ihmisen -konserttikiertueensa. Kyse on todellisesta kovan onnen kiertueesta, sillä se jouduttiin perumaan jo viime keväänä koronapandemian vuoksi.

Tangokuninkaan piti tehdä lokakuussa kuusi konserttia, jotka oli myyty isoihin ja näyttäviin konserttipaikkoihin, kuten Helsingin Musiikkitaloon ja Turun konserttitaloon.

“Nyt mennään yleisön terveys edellä” -Jari Sillanpää

Sillanpään mukaan perumisen syynä on toistamiseen koronavirus.

“Yleisön edessä ja laulaessani olen onnellinen, kaipaan esiintymistä ja vuorovaikutusta ihmisten kanssa, mutta haluan kantaa vastuuni ja siirrämme konsertit, kunnes koronatilanne on parempi. Nyt mennään yleisön ja henkilökunnan terveys edellä”, Jari Sillanpää toteaa.

“Korona on iskenyt pahasti monille eri aloille ja musiikkiala on se, joka on kärsinyt todella paljon rajoituksista, emmekä koskaan aiemmin ole kohdanneet tällaista. Konserttien järjestäminen oli aluksi kiellettyä ja sen jälkeen epävarmaa ja vaikeata, lähes mahdotonta. Muusikot ja teknikot ovat vailla töitä ja siksikin konserttien siirtäminen tuntuu raskaalta ja päätös on ikävä.”

25-vuotisjuhlakiertue 2021

Vuoden 1995 tangokuningas aikoo juhlistaa 25-vuotista uraansa vasta ensi vuonna, 2021. Tammikuussa 2021 tulee kuluneeksi myös 25 vuotta siitä, kun edelleen Suomen myydyin levy Jari Sillanpää julkaistiin ja on juhlan aika. Laulajan tapa juhlia on tehdä uutta musiikkia, jota julkaistaan loppuvuodesta.

Uutta musiikkia loppuvuodesta

“Usko tulevaisuuteen ja parempaan on vahva ja ensi vuonna lähden 25-vuotisjuhlakiertueelle, joka alkaa 4.3. Hyvinkääsalista ja päättyy 25.4. Helsingin Musiikkitaloon”, sanoo Jari ja toivottaa kaikille jaksamista, kärsivällisyyttä ja hyvää vointia.

Kulku ihmisen -kiertueen piti alkaa 3.10. Turun konserttitalosta. Helsingin Musiikkitalo piti olla 4.10. ja Rovaniemen Kulttuuritalo Korundissa kaksikin esitystä 18.10. Lisäksi peruutuksen kokivat Lohjan Laurentius-salin konsertti 21.10. ja Rauma-sali 22.10. Kaikki Kulku ihmisen -konsertteihin ostetut liput käyvät sellaisenaan kevään 2021 konsertteihin.

Viime syksynä 2019 Kulku ihmisen -kiertue kiersi menestyksekkäästi Suomea ja keräsi ylistäviä arvioita niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin.

Hyvä nousukiito katkesi kuitenkin kuin seinään, kun Sillanpään seksirikossytteet tulivat julkisiksi marraskuussa.

→ Lue myösHäpeällinen seksirikossyyte romahduttaa Jari Sillanpään paluun – kirkot heittivät ulos

Palasi lavoille elokuussa

Jari Sillanpää katkaisi pitkän hiljaisuuden heinäkuun lopulla, jolloin hän tiedotti tekevänsä elokuussa neljän kesäkonsertin sarjan.

→ Lue myös: Jari Sillanpää palaa keikoille elokuussa – luvassa kesäkonserttien sarja

Tätä ennen Jaria ei ollut nähty julkisuudessa sitten viime maaliskuun, jolloin Sillanpää sai kovat sakot sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Sakkoja kertyi Jarin tuloilla peräti 15 480 euroa.

Tänä vuonna Jarilla on vain yksi esiintyminen tiedossa: Ilta Riihivuoressa -kesäkonsertti Muuramessa 13.9.

Katso Jari Sillanpään keikat tästä.


Tuplasti katsottavaa. Elisa Viihde Aitio + Viaplay Leffat & Sarjat. Koodilla AITIOETU nyt 1kk ilmainen kokeilu!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Osallistu arvontaan ja Voita 1000 € polttoainetta. Klikkaa heti tästä!
Enemmän vaikuttavia ainesosia – Uudistunut VitaePro -50%