Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Jorma Kääriäinen toteutti haaveensa: “Ostin harvinaisen Amerikan-herkun” – katso kaarakuva

Jorma Kääriäinen kertoo Tanssiin.fi:n haastattelussa autohulluudestaan. “Minulla on ollut jo 32 autoa”, ainutkertaisen jenkkikaaran juuri ostanut laulajatähti laskee. Lue lisää ja katso komea kuva!

Julkaistu

@

Jorma Kääriäinen, 58, kertoo Tanssiin.fi:lle ostaneensa toissa päivänä (ma 15.7.19) elämänsä ensimmäisen Amerikanraudan.

“Se on hieno peli. Ja oikea harvinaisuus: niitä on maailmassa vain 9 700 kappaletta”, autostaan ylpeä Jorma sädehtii.

Kääriäisen kruisailukaara on vuoden 1978 Chrysler New Yorker, 2-ovinen kovakattoinen menopeli. Jorma kertoo, että jenkillä on ajettu vain 60 000 kilometriä. Penkit ovat nahkaiset, ikkunat ja istuimet sähkötoimiset.

Mainos

“Rakkautta ensisilmäyksellä”

Jorma Kääriäinen sanoo olevansa oikea “autofriikki”.

“Hassua, että auton rekisterikilvessä on numero 32. Se on nimittäin 32. omistamani auto. Minulla on aina ollut haaveena harrasteauto. Joskus 1980-90-luvuilla minulla oli kyllä vanha Kupla, mutta se oli niin läpimätä, ettei kai sillä olisi saanut edes ajaa….” Jorma nauraa.

Laulajan Chrysler on tuotu USA:sta Suomeen vuonna 2007.  Se on kiertänyt näyttelyissä ja pidetty hyvänä. Jorma osti sen ystävältään.

“Kun näin auton, se oli rakkautta ensisilmäyksellä!”

Jorma Kääriäinen on ylpeä Amerikanraudan omistaja. Valkoinen kovakattoinen Chrysler New Yorker on vuosimallia 1978, siis reilu 40 vuotta vanha, mutta ikäisekseen loistavassa kunnossa. Rekisterinumerokin osui kohdilleen, sillä Jorma laskee, että jenkkikaara on hänen 32. autonsa.

“Janoinen kaveri”

Kääriäinen ei aio taittaa Amerikanraudallaan keikkamatkoja.

“Sen verran janoinen kaveri tämä Chrysler on, että 15-17 litraa hörppää satasella. Siinä eivät keikkaliksat riittäisi bensalaskuihin”, Jorma nauraa Tanssiin.fi:lle.

“Ehkä kuitenkin jollain lähiseudun keikalla voin sillä käydä. Muuten aion nauttia kesätuulesta ja kruisailusta.”Samettiääninen Jorma Kääriäinen tunnetaan soolotuotantonsa lisäksi Agents-yhtyeen laulusolistina vuosilta 1992–2006. Vuosina 2006–13 Kääriäinen oli Riku Niemi Orchestra – RNO:n vakituinen solisti, ja he tekivät yhdessä myös mittavan konserttikiertueen sekä kaksi suoraa tv-esiintymistä vuoden 2015 lopulla.

Samoihin aikoihin Jorma palasi pitkän tauon jälkeen keikoille kovan luokan ammattimuusikoista koostuvan Yhden tähden orkesterin kanssa. Keikoilla Jorma esittää kappaleita niin soololevyiltään kuin Jorma Kääriäisen ja Agentsin yhteistuotannosta, lisäksi ohjelmistoon on tullut myös uusia kappaleita

Katso Jorma Kääriäisen ja Yhden tähden orkesterin keikat tästä.

Syksyllä Jorma lähtee mittavalle Nyt tai ei koskaan –konserttikiertueelle juhlistaakseen 40 vuotta kestänyttä muusikonuraansa. Kaksikymmentäkolme konserttia ympäri Suomea käsittävä kiertue starttaa Hyvinkäältä 25. lokakuuta ja päättyy Helsingin Kulttuuritalolle 5. joulukuuta.

 Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia öytöjä. Klikkaa heti tästä!