Ota yhteyttä

Media

Jouluiset artistiterveiset vol.3 Leif Lindeman

“AJATTELIN PAISTAA KINKUN ENSIMMÄISTÄ KERTAA ITSE” – kertoo Leif Lindeman

Julkaistu

@

Leif Lindemanin ajatuksia joulusta.

Millaisia jouluperinteitä Sinulla on?

“Joka joulu tavallisesti vietämme sukulaisten kesken Viitasaarella, noin 50 henkilöä kokoontuu yhteen ja syömme ja vietämme yhteistä aikaa ja saatamme vähän musisoidakin, mutta tänä vuonna, kun vietämme vähän erilaista joulua, olemme ydinperheen kesken kotona”, Leif kertoo.

“Olen harjoitellut leivinuunin käyttöä”

“Olen harjoitellut leivinuunin käyttöä tässä, kun on ollut ylimääräistä aikaa. Ajattelin paistaa kinkun ensimmäistä kertaa itse! Saas nähdä, mitä siitä tulee. Laatikot on jo paistettu: porkkana, lanttu ja kaali. Marika valmisti, minä vain paistoin. Tyttäreni Mirella leipoi piparit.”

“Joulu on tunteita, saunaa ja rauhaa”

Mikä joululaulu on sinulle rakkain?

“Olen perinteisten joululaulujen ystävä, niissä on sitä jotain joka vie sinne lapsuuden jouluihin. Tuoreimmista joululauluista on tullut rakkaaksi Aavistus.”

Mistä Sinulle syntyy joulumieli?

“Minulle joulu on juhlista tärkein silloin ei ole kiirettä ja hiljennytään läheisten kanssa viettämään yhteistä aikaa. Joulu on tuoksuja, tunteita, lämpöä, saunaa, haudoilla käyntiä, rauhaa ja läheisten rakkautta.”

→ Lue myös: Leif Lindeman lauloi asunnottomien puolesta:Sain olla tekemässä hyvää – kuuntele

Leif nuorena: Tenavatähtien joulu -91 konsertista.

LEIF LINDEMANIN TERVEISET TANSSIIN.FI- YSTÄVILLE:

“Niin kuin suosikki joululaulussani sanotaan; minulla aavistus, että edessäpäin on parempaa, nyt ei auta synkistellä vaan elää tämäkin vaikea vaihe läpi. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!”

Leif Lindeman

→ Lue myös: Mikä meininki! Arja Havakka laittoi Leif Lindemanin ihan sekaisin – katso video


NAANTALIN KYLPYLÄ on maankuulu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Varaa lomasi heti tästä edulliseen etuhintaan!
Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Tarjoamme korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Klikkaa, ihastu ja tilaa!
Tuplasti katsottavaa. Elisa Viihde Aitio + Viaplay Leffat & Sarjat. Koodilla AITIOETU nyt 1kk ilmainen kokeilu!
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!