Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Juha Vainion juhlakonsertit jättimenestys: “Klassikoita ja yllätyksiä, tunnelma katossa”

Julkaistu

@

Juha Vainio 80v. juhlakonsertit alkoivat viime viikonloppuna Turusta ja Huittisista, ja esitykset olivat suuria menestyksiä.
“Tunnelma on ollut katossa ja tapissa, ja sellaisena se jatkuukin”, Ilkka “Ile” Vainio lupaa.
Juha Vainio 80v. juhlakonserteissa kuullaan Junnun pojan, toisen polven taiteilija Ilkka Vainion johdolla klassikoita ja yllätyksiä sekä uskomattomia tarinoita.

“Niitä tarinoita ei kukaan voisi tehdä paremmin kuin hänen oma poikansa. Mestari-Junnun  2400 laulua ja minun 1000 laulua ei kuunnella ihan hetkessä”, Ile Vainio sanoo.

Mukana juhlakonserteissa ovat eturivin taiteilijat: Jani Jalkanen, Janus Hanski ja Luumu Kaikkonen. Jani Jalkasen isä Kari Tapio oli Juhan hyvä ystävä, niin kuin Janikin.

“Janus on kolmannen polven taiteilija, jonka isä Seppo Hanski oli Juhan läheinen ystävä ja lensi taivaaseen vain 52-vuotiaana, niin kuin Juhakin, mutta laulut jäivät meille toivoa ja iloa antavina tänne soimaan”, Ile kiittää.

Viihdyttämässä on myös legendaarinen Luumu Kaikkonen, joka on säestänyt Juhaa ja muita huippuartisteja vuosikymmeniä mm. Tuomari Nurmion, Remun ja Kari Tapion taustalla ja nyt Viihteen Kenttämiehissä.

“Luumu iskee rallit ja herkät sävelet soimaan”, Ilkka Vainio lupaa.

Tämä kokoonpano lupaa musikaalisen Juha Vainio -elämyksen. Kuva: Facebook.

Juha Vainion juhlakonsertissa kuullaan luonnollisesti mittava kattaus rakastetun laulajan ja lauluntekijän tuotantoa. Sävelmät kuten Albatrossi, Vanhojapopikia viiksekkäitä, Matkarakastaja, Matkalla pohjoiseen, Sellaista elämä on, Muisto vain jää, 15 kesää, Varsinaiset seiväsmatkat, Kotkan poikii, Juhannustanssit, Kauan sitten, Yksinäinen saarnipuu, Jamit, Viisari värähtää, Käyn ahon laitaa… sekä Ilkan Ystävän Risti  -laulu kunnianosoituksena isälleen Juhalle ja ystävälleen Kari Tapiolle sekä Paperihattu –  laulu Veikko Laville.

Säestämässä ovat Suomen eturivin muusikot eli Viihteen Kenttämiehet -yhtye.

“Jokainen konsertti sisältää iloisia yllätyksiä. Tästä tulee ikimuistoinen ja ajaton konserttielämys, missä kellot voi siirtää jo kesäaikaan!”

Myös Tanssiin.fi on tukemassa suomalaisen iskelmälegendan juhlakonserttikiertuetta.

Varaa liput tästä Ticketmaster (Pori, Vantaa, Lohja, Kotka, Kokkola, Seinäjoki, Keminmaa, Joensuu).

Varaa liput tästä Lippu.fi (Tampere LOPPUUNMYYTY, Uusikaupunki, Hyvinkää, Lappeenranta, Espoo, Kajaani).

Varaa liput tästä Lipputoimisto (Ylivieska ja Kokkola).