Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kaija Pohjola ja Heidi Pakarinen levyttivät kauniit joulusinkut – kuuntele muutkin uutuudet

Nyt tulvii joulumusiikkia: tangokuningttarien lisäksi Tommi Tähtivirralta ilmestyi kaksikin joulusinkkua ja keskisuomalaiset Kyösti Kytöjoki & Emilia Liimatainen lauloivat rakkauden sanomasta. Kuuntele kooste!

Julkaistu

@

Vuoden viimeisen kuukauden kunniaksi on julkaistu nyt poikkeuksellisen paljon uutta joulumusiikkia.

Tangokuningattaret Heidi Pakarinen ja Kaija Pohjola duetoivat kukin vuorollaan Kari Halmeen kanssa, Tommi Tähtivirta julkaisi kerralla kaksi elämänsä ensimmäistä joululaulua ja keskisuomalaiset hivenen tuntemattomammat artistit Kyösti Kytöjoki ja Emilia Liimatainen Konnevedeltä julkaisivat myös kauniin joulukappaleen.

Voit kuunnella kaikki nämä uudet joulusävelmät tämän artikkelin lopusta.

Jo aiemmin marraskuussa monelta tutulta tanssitähdeltä tuli jouluisia uutuussinglejä (klikkaa laulajan nimeä niin pääset uutiseen kuulemaan laulut): Kyösti Mäkimattila, Tomi Markkola, Hannu Mustonen, Tommi Soidinmäki, Marko Maunuksela

Mainos

”Melkoinen viikonloppu takana”

Turenkilaisen Duo Records -levy-yhtiön vetäjä ja tuottaja Tommi Tähtivirta on ollut todella tuotteliaana, sillä hän on omien joulukappaleidensa lisäksi tuottanut laulut myös tangokuningattarille.

”Melkoinen viikonloppu takana! Minulla on ollut mieletön ilo ja kunnia päästä työskentelemään tämän kuvassa olevan kolmikon kanssa”, Tommi iloitsee kuvan kera:

Kari Halme sai kunnian levyttää säveltämänsä joululaulut kahden upean tangokuningattaren, Kaija Pohjolan ja Heidi Pakarisen kanssa. Tommi Tähtivirta tuotti kappaleet.

”Pieni mutta pippurinen levy-yhtiöni on saanut julkaistua melkoisen määrän uutta musiikkia ja julkaisuissa on mukana myös minun ihka ensimmäinen joululauluni. Tämän vuoden ’Joulumieltä jokaiselle @ Janakkala’ hyväntekeväisyys projektia on viety taas pari askelta eteenpäin”, Tommi kertoo.

”Rakastan mun duunia ja elämää” –Tommi Tähtivirta

”Nyt jos lämmittäisi lasillisen sokeritonta ja alkoholitonta glögiä, katsoisi pari jaksoa Crownia ja nukkuisi muutaman tunnin. Sitten voisi herätä aamulla uuteen päivään ja jatkaa duuneja. Tällaisen viikonlopun jälkeen voin vain todeta, että mä rakastan mun duunia, mun pientä perhettä ja elämää!”

→ Lue myös: Tommi Tähtivirta esikoislevystään: ”Kiusatun pitkäaikainen unelma täyttyi”

Tommin omat joulusinglet ovat nimeltään Jussin joululaulu sekä Kun joulun tähdet syttyy. Pitkän linjan muusikko tulkitsee sävelmät herkästi.

Vuoden 1991 tangokuningatar Kaija Pohjola laulaa kauniin varmasti Kari Halmeen säveltämän Unelma valkoinen -kappaleen. Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen taas duetoi Halmeen kanssa kappaleessa Jouluna sinut nähdä saan.

→ Lue myös: Kaija Pohjola konsertoi ja juhli synttäreitään Los Angelesissa: ”Sain Minni-paidan lahjaksi”

→ Lue myös: VIDEO: Heidi Pakarinen AlfaTV-kohusta: ”Tein kuten sydämeni sanoo”

Mainos

Terrori-isku nosti tunteet pintaan

Keski-Suomen Konnevedeltä kotoisin olevien Kyösti Kytöjoen ja Emilia Liimataisen koskettava joululaulu Tähtiverhon taa julistaa rakkauden sanomaa. Laulun dinsanoma on, että rakkaus on vihaa suurempi voima.

Laulun teksti on syntynyt kaksi vuotta sitten, jolloin sen sanoittanut Kristian Kuisma purki ajatuksensa sanoiksi Manchesterin terrori-iskun aiheuttaman tunnekuohun vallassa. Sävelen lauluun on tehnyt Petri Tuunainen. Aikaisemmin Tuunainen ja Kuisma ovat tehneet lauluja mm. CatCatille, Heikki Koskelolle ja Marko Tuoviselle.

Kyösti Kytöjoki.

Kyösti Kytöjoki on menestynyt uransa alussa muun muassa Kyky84 -kilpailussa sekä kilpaillut Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Hän on levyttänyt urallaan niin iskelmää kuin hengellistä musiikkia.

”On ilo saada esitellä nyt aivan uusi joululaulu ja mielenkiintoista nähdä, miten yleisö ottaa tämän vastaan”, Kyösti Kytöjoki sanoo.

Nuoren Emilian ensilevytys

Emilia Liimatainen on sen sijaan nuori artisti, joka on ottanut laulutunteja Ala-Keiteleen musiikkiopistossa Katja Kätkän johdolla. Emilialle tämä on ensilevytys.

”Oli mahtava kokemus päästä studiolle äänittämään ensimmäistä kertaa ja sitten vielä musiikkivideon kuvauksiin. Olen kiitollinen tästä huikeasta mahdollisuudesta saada olla mukana äänittämässä tätä kaunista joululaulua.”

Emilia Liimatainen.

KUUNTELE Kaija Pohjolan ja Kari Halmeen Unelma valkoinen (säv. Kari Halme, san. Pasi Kähkönen, sov. Jari Holm) 2019:

KUUNTELE Heidi Pakarisen ja Kari Halmeen Jouluna sinut nähdä saan (säv. Kari Halme, san. Pasi Kähkönen, sov. Kari Halme) 2019:

KUUNTELE Tommi Tähtivirran Jussin joululaulu (säv. Juhani Hakopuro, san. Anja Tervahauta, sov, Juhani Hakopuro) 2019:

KUUNTELE Tommi Tähtivirran Kun joulun tähdet syttyy (säv. Juhani Hakopuro, san. Simo Vedenpää, sov. Juhani Hakopuro) 2019:

KUUNTELE Kyösti Kytöjoen ja Emilia Liimataisen Tähtiverhon taa (säv. Petri Tuunainen, san. Kristian Kuisma) 2019:


Voi entistä paremmin ET:n asiantuntijoiden avulla. Tilaa tästä ET Terveys tarjoushintaan!
Haluatko heti kesäkuntoon ilman raskasta kuntoilua? Fenix-rasvanpolttajan teho perustuu patentoituun kuituyhdisteeseen. Tilaa kesävartalosi vain toimituskulujen hinnalla 6,90 €!
Langat ja muut käsityötarvikkeet kätevästi kotiin AdLibriksestä! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin)!
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!