Ota yhteyttä

Media

Kaiken takana on nainen: Matti ja Teppo juhlivat iloisina vaimojensa kanssa Linnassa

Matti ja Anne Ruohonen sekä Teppo ja Varpu Ruohonen aikovat rentoutua Linnan juhlissa, vaikka veljeksiä kiertuekiire painaakin. Katso kuvat harvoin julkisuudessa nähdyistä vaimoista ja lue lisää!

Julkaistu

@

Matti ja Teppo Ruohonen astelivat tänään perjantaina (6.12.19) tyylikkäinä Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle Presidentinlinnaan Helsingissä. Veljesten vaimot olivat luonnollisesti mukana. Vaikka Anne ja Varpu Ruohosta ei juurikaan ole julkisuudessa nähty, nyt he saivat paistatella salamavalojen räiskeessä Linnan kristallikruunujen alla.

Kaiken takana todellakin on nainen: Matti ja Teppo ovat kertoneet, että vaimojen rooli supersuosittujen laulajaveljesten pitkän uran taustalla on ollut korvaamaton.

Mainos

Teppo ja Varpu Ruohonen kättelemässä presidenttiparia.

 

Anne ja Matti Ruohonen sekä taustalla näkyvä Teppo Ruohonen odottivat vuoroon kättelyjonossa.

 

Matti Ruohosen kättelyote oli jämärä.

Teppo, 71, on ollut Varpunsa kanssa naimisissa yli 41 vuotta. He viettivät elokuussa 2018 rubiinihääpäivää.

”Minulla ei ollut varaa ostaa vaimolle rubiinia, mutta ostin huulipunaa… koska saan sen pikkuhiljaa takaisin”, Teppo on tavannut vitsailla.

Tepolla ja Varpulla on kaksi poikaa ja tytär sekä kolme lapsenlasta. Matilla, 70, ja hänen Anne-vaimollaan lapsia on kaksi, tytär ja poika, sekä lapsenlapsia neljä. Matti ja Anne ovat olleet jo yli 47 vuotta naimisissa.

”Me toimme leivän pöytään, mutta vaimot tekivät ne leivät”

”Vaimot ovat hoitaneet kodin ja lapsetkin. He ovat olleet korvaamattomia. Aina on yöleivät valmiina keittiössä, kun tulemme keikoilta kotiin. Me olemme tuoneet musiikilla elannon ja leivän pöytään, mutta vaimot ovat tehneet ne leivät.”

Vuonna 2019 tuli kuluneeksi 50 vuotta veljesduon uran aloituksesta. Huiman uransa he ovat laulaneet 31 kultalevyä, kahdeksan platinalevyä ja kolme tuplaplatinaa. Kaikkiaan Matin ja Tepon äänitteitä on myyty yli 1,5 miljoonaa.

Mainos

”Tänne on tultu rentoutumaan”

”Koville ollaan jouduttu, mutta vielä ollaan tässä”, Matti kommentoi ennen Linnan juhlien alkua.

”Ja tänne on tultu rentoutumaan”, Teppo lisäsi.

”Ainahan se kutsu yllättää. Tämä on meille kolmas kerta Linnassa.”

Kuten Tanssiin.fi aiemmin uumoili, kiertuekiire painaa veljeksiä niin, että jatkot jäävät väliin. Matti ja Teppo kertoivat ”väistävänsä boolimaljaa”.

→ Lue myös: Matti ja Teppo Linnan juhliin kesken kiertuekiireen: ”Väistämme boolimaljaa” – Eino Grön saapuu yksin

”Lähdetään vaimon kanssa suoraan Turkuun juhlien jälkeen. Meillä on heti huomenna (la 7.12.19) konsertti Logomossa ja vielä sunnuntainakin. Kaikki ovat olleet lopppuunmyytyjä”, Matti kertoi.

Mainos

Kesällä vain harvoja, isompia esiintymisiä

Veljesduon uskomattoman upeaa 50-vuotista uraa juhlistavan kiertueen jälkeen Matti ja Teppo pitävät puolen vuoden täyden tauon. Ensi kesänä he esiintyvät tarkkaan ja harkitusti valikoiduilla vain muutamilla isommilla festivaaleilla ja erikoiskeikoilla. Talvikeikkoja he eivät enää aio tehdä lainkaan.

Syynä keikkojen määrän vähentämiseen on ajomatkojen raskaus.

”Syksyn pimeys, pitkät ajo- ja välimatkat. Se alkaa käydä mielen ja miehen päälle. Olemme sisäistäneet senkin, ettei tämä ura ole ikuinen. Joskus on lopetettava, vaikka jäämmekin kaipaamaan sitä salin täyteisen yleisön läsnäoloa ja tunnelmaa.”

→ Lue myös: Matti ja Teppo Seiskassa: ”Pitäisikö rollaattori laittaa tilaukseen?!”

Katso Matin ja Tepon keikat tästä.

 

KATSO Matin ja Tepon tv-haastattelu:


Artikkelin kuvat:
Kuvakaappaus / Yle tv-lähetys

Rahoitushaku.fi hakee sinulle lainatarjouksia vertailtavaksi; löytäessäsi sopivan tarjouksen myös lainan hyväksyminen ja nosto on helppoa. Voit hakea jopa 60 000 euron lainaa.
Kiikarissa kumppani tositarkoituksella? 50plussille suunnattu deittisivusto auttaa sinua etsimisessä!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!