Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Matti ja Teppo lähtivät lomalle – palaavat keikoille Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä toukokuussa

Matti ja Teppo keräävät aurinkoenergiaa ansaitulla lomallaan ja aloittavat historiallisen keikkakesänsä 24.5.20 Silja Europalla. Lue, mikä veljeksiä toisissaan ärsyttää ja kuuntele uutuuslevyn hitit!

Julkaistu

@

Matti ja Teppo päättivät huiman juhlakonserttikiertueensa sunnuntaina (15.12.19) Helsingin Hartwall Areenalle. Supersuosittu veljesduo juhlisti häkellyttävää 50-vuotista uraansa kiertueella, jonka konserteista suurin osa oli loppuunmyytyjä.

Lokakuussa 2019 käynnistyneen tiiviin kiertueen keskellä Matti, 70, ja Teppo Ruohonen, 71, ennättivät Linnan juhliinkin, missä he nauttivat presidenttiparin osoittamasta kunnianosoituksesta yhdessä vaimojensa Anne ja Varpu Ruohosen kanssa.

→ Lue myös: Kaiken takana on nainen: Matti ja Teppo juhlivat iloisina vaimojensa kanssa Linnassa

 

Täynnä virtaa ensimmäistä kertaa Europalle

Turkulaiset laulajaveljekset ovat ilmoittaneet, että kiertue on heidän viimeinensä – ja myös talvikeikkailu loppuu. Matti ja Teppo haluavat hiljentää tahtiaan. He tekevät jatkossa vain tarkkaan harkittuja erikoiskeikkoja kesäisin, esimerkiksi isommilla festivaaleilla.

Historiallisen keikkakesänsä Matti ja Teppo avaavat upeissa puitteissa Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä 24.5.2020. Silja Europalla toista kertaa järjestettävä elämysristeily on täynnä tanssin hurmaa ja myös viihdyttävää erikoisohjelmaa.

Matti ja Teppo heittävät risteilyllä upean keikan, sillä he eivät ole esiintyneet uusitulla Europalla koskaan. Toukokuussa on siis odotettavissa historian havinaa ja todella rautainen hittipotpuri, jota veljekset ryydittävät hauskoilla tarinoillaan. Takuuvarmasti Matti ja Teppo ovat myös täynnä virtaa ja energiaa puolen vuoden täyden tauon ja ansaitun lomansa jälkeen!

Tanssittamassa myös Leif Lindeman sekä Neitoset

Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä 24.5.20 esintyvät lisäksi suursuosikki Leif Lindeman & Amore sekä hallitseva tanssiorkestereiden Suomenmestari Neitoset. Tanssiminen ei tällä risteilyllä lopu kesken!

Järjestäjät ovat lisänneet keikkasettien määrää ja myös Europan yökerhon viereinen tila (karaokessa normaalisti käytetty) on pyhitetty tanssimiselle. Luonnollisesti risteilyllä pääsee käymään myös maissa maanantaiaamupäivänä 25.5. nauttimassa keväisestä Tallinnasta.

Risteilyllä järjestetään myös suosittuja Tapaa & Turise -fanitapaamisia, Tanssiin.fi Talkshow sekä yllätysohjelmaa.

→ Lue myös: VIDEO Jussi, Jouni ja Matti naurattivat talkshowssa: Kehuja, possulaulua ja sanaselityksiä

Mainos

 

Koko Silja Europa on varattu tanssiristeilyn vieraille. Vastuullisena matkanjärjestäjänä on Ikaalisten Matkatoimisto, jonka kautta varaukset hoituvat, klikkaa tästä (alk. vain 36€ per lähtijä). Tarjolla on myös kätevät bussikuljetukset maakunnista eri reittejä pitkin suoraan satamaan.

Hyödynnä myös ennakkovaraajan etu -10€ per lähtijä (voimassa 26.12.19 asti).

Marraskuussa 2019 järjestetty ensimmäinen Suomen suurin tanssiristeily keräsi kehuja ja kiitosta. Laivalla oli tuolloinkin huima artistikattaus: Souvarit, Pekkaniskan Pojat ja Finlanders.

→ Lue myös: Souvarit pitkälle tauolle – Lasse Hoikka lavatähden arjesta: ”Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää” – video ja kuvat

→ Lue myös: VIDEO Katso menevä kooste Finlandersin 35-vuotisjuhlakonsertista: ”Tosifanin testi”

Matti Kanarialle, Teppo Italiaan

Matti ja Teppo pitävät nyt siis täydellisen liki puolen vuoden keikkatauon. Matti aikoo lentää useammaksi viikoksi Annensa kanssa Teneriffalle. Teppo taas suuntaa lyhyemmälle reissulle Roomaan, missä hän lomailee Varpu-vaimonsa kanssa viikon verran.

”Ensin ostan oopperaliput, sitten matsiliput”, jalkapalloa innokkaasti seuraava Teppo kertoi Helsingin Sanomissa.

Hesarin jutussa veljeksiä muuten pyydettiin paljastamaan, onko toisessa mitään, mikä ärsyttää. Ovathan he viihtyneet yhdessä käytännössä koko elämänsä ja istuneet yli neljän miljoonan keikkakilometrin verran autossa.

”Teppo on sottainen”, Matti keksii yhden moittimisen aiheen.

Teppo sottaa, Matti kehuu

”Huoltoasemalla kaikki astiat jäävät pöytään, minä joudun sitten korjaamaan.”

Teppo huomauttaa, että on Matissakin yksi huono puoli:

”Masa on kova kehumaan.”

→ Lue myös: Parhaat Matti ja Teppo -vitsit: ”Meil on tosi piänet ja ryppyset” – kyl määki Turus!

Mutta onpa Matilla ja Tepolla syytäkin pieneen prameiluun. 50-vuotinen menestysura yhdessä oman veljen kanssa on harvinaisuus maailmankin mittakaavassa. He ovat myyneet yli 1,5 miljoonaa äänitettä, saaneet 8 platinalevyä ja peräti 31 kultalevyä. On Iskelmä-Finlandiaa ja Emma-palkintoja.

Ja vaikka mittarissa on kilometrejä, työmoraali pysyy korkeana:

”Keikat hoidamme ammattitaidolla ja täysillä itseämme säästämättä”, Matti ja Teppo lupaavat.

 

”Biisin täytyy jäädä mieleen”

Veljesten uutuuslevy Enemmän sisältää muun muassa keikkahitiksi nouseen Leijona lemmikkinä -rallin. Kappale on taattua mattijateppoa, vauhdikas, iloinen ja mukaansatempaava. Ja niin kuin aina, siinä on tarttuva slogan:

”Sä olet peto, multa loppu veto”

”Biisin täytyy lähteä heti ja jäädä mieleen. Mä näitä polkuja tallaan! Arvotonta kissankultaa! Kaiken takana on nainen!” Matti kuvaa.

Matti ja Teppo eivät tunnetusti itse laita kappaleitaan Youtubeen tai Spotifyhyn. He sanovat, että heidän kuulijansa tykkäävät kuunnella kappaleita cd-levyiltä. Toki veljesten biisejä netistä löytyy, samoin taltiointeja tv-esiintymisistä etenkin edellisiltä vuosikymmeniltä.

Katso Matin ja Tepon keikat tästä. Varaa Suomen suurin tanssiristeily 24.5.20 tästä.

Julkaisemme promootiomielessä yhden veljesten kappaleen heidän uutuuslevyltään. Voit ostaa koko Enemmän-albumin sekä Matin ja Tepon 50-vuotisjuhlalevyn tästä (Fanituoteshop).

 


Hulavanne on tehokas ja huippusuosittu! Eri painoja, myös lapsille. Tilaa nyt tarjoushintaan, alk. 29,90€. Runsas, mutta rajoitetu erä. Nopea toimitus Postiin.
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Hoida raha-asiasi fiksusti - kilpailuta lainasi maksutta. Zmarta auttaa!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).