Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Katri Helena herkistyi paluustaan ja vihjaa: “Keväällä tiedossa hauskoja asioita” – esiintyy kesäteattereissa

“Joululaulut herkistivät mielen pitkän paussin jälkeen.” Ensi kesänä Katri Helana tekee konserttikiertueen kesäteattereissa.

Julkaistu

@

Katri Helena palasi pitkän sairuasloman ja keikkatauon jälkeen mikrofonin varteen, kun hän esiintyi neljässä joulun kirkkokonsertissa eteläisessä Suomessa. Ensimmäinen, loppuunmyyty konsertti oli marraskuun lopulla Järvenpäässä ja kaikki loputkin (Kirkkonummi, Hyvinkää ja Helsinki) olivat käytännössä loppuunmyytyjä.

“Kiitän lämpimästi kaikkia konserttivieraita, oli todella sykähdyttävää palata taas laulamaan”, Katri Helena kirjoittaa Facebookissa.

“Joululaulut herkistivät mielen pitkän paussin jälkeen.”

→ Lue myös: Katri Helena Iltalehdessä paluukonsertistaan: “Jännitti niin että vatsassa tuntui”

Puolentoista vuoden sairausloma

Katri Helena, 74, joutui jäämään sairauslomalle juhannuksena 2018, kun hänellä todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta. Hän on toipunut ja parannellut oloaan pikkuhiljaa ja sanonut nauttineensa vapaasta ajastaan.

Puolentoista vuoden keikkatauko teki hyvää.

“Samalla on oma mielenikin ottanut etäisyyttä esiintyjäminuuteen”, laulajalegenda totesi viime juhannuksena.

“Ei laulaminen vielä lopu, esiintymiset vain vähän harvenevat. Käytän voimani siihen, että pystyn aina olemaan sataprosenttisesti läsnä siellä, missä kulloinkin edessänne seison.”

Esiintyy kesäteattereissa 2020

Nyt Katri Helena paljastaa, että palaa isommin laulukuvioihin taas vuonna 2020.

“Ensi keväälle on tiedossa hauskoja asioita, joka selviävät aikanaan, nähdään!” laulaja vihjaa.

Tanssiin.fi:n tietojen mukaan Katri tekee ainakin tulevana kesänä 2020 kesäkonsertti-kiertueen, jossa hän esittää huipputasoisen live-orkesterin kanssa tunnetuimpia hittejään.

Kesäkonsertteja on ympäri Suomen ainakin kesäteattereiden lavoilla, muiden muassa Lappajärven Kesäteatterissa 20.7. ja 21.7. sekä Mustion linnan kesäteatterissa 9.8.

Katri Helena Kalaoja on sinivalkoinen ääni, jonka levytysura alkoi jo vuonna 1963 Poikien kuvat -laululla. Hän on levyttänyt vuoteen 2018 mennessä 479 laulua, julkaissut 52 albumia ja kokoelmaa ja myynyt yli 1,5 miljoonaa äänitettä. Katri on saanut 19 kultalevyä, 4 platinalevyä ja yhden tuplaplatinan.

Katri Helenan hittejä ovat muun muassa Anna mulle tähtitaivas, Vasten auringon siltaa, Mun sydämeni tänne jää, Katson sineen taivaan, Lintu ja lapsi, Katson autiota hiekkarantaa, Paloma Blanca, Syysunelma, Ei kauniimpaa  ja Puhelinlangat laulaa.

 

KATSO Katri Helenan upea tulkinta Varpunen jouluaamuna -kappaleesta joulukonsertissaan Kirkkonummen kirkossa 16.12.2017:

KATSO Katri Helenan hieno Euroviisu-kappale Katson sineen taivaan vuoden 1995 juhlakonsertissaan:


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.