Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Komioiden esikoissinkku odotetulta kevätlevyltä soi letkeästi: “Priimaa pakkaa tulemahan!”

Nuorekas ja suosittu Komiat-orkesteri julkaisee keväämmällä iskelmäalbumin. Lue lisää ja kuuntele mainio Leskenlehti-sinkku.

Julkaistu

@

Komiat julkaisi tänään perjantaina (6.3.) ensimmäisen singlen myöhemmin keväällä ilmestyvältä debyyttialbumiltaan. Leskenlehti-kappale tulvii iloista ja välitöntä lavatanssien tunnelmaa. Haitari soi iloisesti ja poljento on kerrassaan jalan alle sopivaa.

Leskenlehti on kulkenut matkassamme ensimmäisestä keikasta saakka, ja se saa aina hyvälle tuulelle”, suositun tanssiorkesterin pojat kertovat.

“Reipasta mieltä, hyvää mieltä ja taitavaa soittoa” -Komiat sinkustaan

“Ensimmäisellä singlellä haluamme vastata yleisön toiveeseen ja olemme levyttäneet keikoilla suureen suosioon nousseen Leskenlehti-kappaleen. Kappale edustaa Komioille tunnusomaista reipasta meininkiä, hyvää mieltä ja taitavaa soittoa. Olemme huolella ja nykypäivän soundivaatimukset huomioiden luoneet tyylin, joka soi yleisölle tutulla melodisella ja svengaavalla otteella.”

→ Lue myös: Katso Komioiden kaikki komeat studio-livet – viimeisenä upea klassikkotango

Studiossa Komioiden nuorten soittajien kanssa työskenteli pitkän linjan muusikko, tuottajalegenda ja lukuisten hittien tekijä Esa Nieminen.

“Päätimme levyn suunnitteluvaiheessa, että haluamme mukaan kokeneen ja ammattitaitoisen tuottajan, joka auttaa saamaan meistä kaiken potentiaalin irti. Priimaa pakkaa tulemahan!”

Iskelmälevy ilmestyy keväämmällä

Laadukas iskelmälevykokonaisuus, joka pitää sisällään yhtyeen omaa tuotantoa sekä muutamia cover-kappaleita, ilmestyy myöhemmin keväällä 2020.

→ Lue myös: VIDEO: Komioiden Aleksi ja Eero keikkasuosiostaan: “Haluamme säilyttää tekemisen ilon”

Komiat voitti Tanssiorkestereiden SM-kilpailun (SMOrk) heinäkuussa 2018 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Vuonna 2019 Komiat palkittiin Vuoden tanssittajatulokas -palkinnolla sekä valittiin yleisöäänestyksellä Vuoden tanssiorkesteriksi.

Orkesterin soittajat ovat kotoisin Pohjanmaan lakeuksilta ja Varsinais-Suomen Pyhäjärven ympäriltä.

Haitaria soittaa Kultaisen harmonikan vuonna 2014 voittanut Aleksi Laukkonen, kitaristeina toimivat Samuel Järvinen ja Pekka Oravuo, bassoa soittaa Juho Eskola ja rumpuja Eero Nummela. Yhtyeen solistina toimii Aleksi Yli-Sissala ja solistin lisäksi lauluvoimaa löytyy myös muilta soittajilta.

→ Lue myös: Opettajaksi opiskeleva Komiat-Aleksi: “Rakastan lavakeikkoja”

Katso Komioiden keikat tästä.

KUUNTELE Komioiden Leskenlehti (säv. Pekka Hartonen, san. Jorma Toiviainen, sov. Komiat & Esa Nieminen) 2020:


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.