Korsuorkesteri tekee paluun – juhlakonserttikiertue ensi vuonna: “Reservistä kertausharjoituksiin”

Korsuorkesteri tekee paluun – juhlakonserttikiertue ensi vuonna: “Reservistä kertausharjoituksiin”

Korsuorkesteri tekee paluun – juhlakonserttikiertue ensi vuonna: “Reservistä kertausharjoituksiin”

Korsuorkesteri tekee näyttävän paluun ensi vuonna, kun legendaarisen orkesterin juhlakonserttikiertue käynnistyy helmikuussa.

Vuonna 1990 sattuman kautta syntynyt Korsuorkesteri marssi näkyvästi viihteen etulinjassa jo viime vuosituhannella napaten muun muassa Tanssiorkestereiden Suomen mestaruuden (SMOrk).

Orkesteri saavutti Suomessa johtavan aseman sota-ajan musiikin tyylitaiturina. Kotirintamilta orkesterin harmaisiin liittyi matkan varrella kaikkiaan 26 muusikkoa. Pitkä palvelusaika päättyi virallisesti 2012, jolloin oli aika siirtyä reserviin.

Mainos

Valttikorttina isänmaallisuus

Tuntemattoman sotilaan lähes 200 kertaa lukenut Korsuorkesterin liideri Pepe Kovanen synnytti viihderintamalle ilmiön, josta muodostui varsin ainutlaatuinen orkesteri. Sotilaspuvuissa esiintyvän orkesterin ideologia oli alusta asti selvää, isänmaallisuudesta ja sotaveteraanien kunnioituksesta pidetään kiinni.

Korsuorkesteri on tuonut vanhaa ja uutta musiikkia tuhansille kuulijoille tanssikeikoilla, konserttikiertueilla, kirkoissa ja levyillä. Syvällä sielun sopukoissa eläneet muistot ovat värittyneet koskettavien sävelten myötä ja tunnelmat ovat saattaneet ihmisiä yhteen tuoden samalla kuulijoille iloa ja lohtua.

Sota-ajassa ja ikivihreiden rintamalla on viivähdetty niin Suomessa kuin ulkomaan esiintymisillä.

Reservin suuntaan kantautuu tuon tuostakin pyyntöjä kertausharjoituksiin. Ryhmää on kovasti toivottu konserttisaleihin ja mikä onkaan parempi hetki astua parrasvaloihin kuin 30-vuotissyntymäpäivä!

Mainos

Kyösti Mäkimattila mukana

Korsuorkesteri on kutsunut 30 vuotta poterossa -juhlakiertueelleen mukaan ystäviään – konserttilavoilla nähdään myös Vuoden miesartisti 2019 -äänestyksen voittaja Kyösti Mäkimattila, Juha Maunu ja Tarja Närhi.

Ohjelmistossa palataan tyylipuhtaasti muistelemaan menneiden vuosien musiikillisesti parhaita paloja. Luvassa vaikuttavaa musiikkia, joka käy suoraan sydämeen – lauluissa soi ilo, suru, kaiho ja kaipuu. Orkesteri on täydessä iskussa ja pelissä on suuria tunteita. Illoista on lupa odottaa ikimuistoisia, suuren tunteen näyttämöitä.

Korsorkesteri 30 vuotta poterossa -konserttikiertue

  • la 8.2. Imatra, Kulttuuritalo Virta
  • su 9.2. Kuusankoski, Kuusankoskitalo
  • ma 10.2. Turku, Konserttitalo
  • ti 11.2. Pori, Promenadikeskus
  • pe 14.2. Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli
  • la 15.2. Joensuu, Carelia-sali
  • su 16.2. Kuopio, Musiikkikeskus
  • ma 17.2. Lahti, Sibeliustalo
  • ti 18.2. Hämeenlinna, Verkatehdas

Liput alk. 42€. Järjestäjä Gramofoni Oy.

Katso Korsuorkesterin keikat tästä (mukana myös juhlakiertueen päivät suorine lippulinkkeineen).


TARJOUS! Tasapainota vatsaa ja suolistoa BioBalancen avulla. BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Nyt -50%, klikkaa heti!
Lähde ladulle tai rinteeseen - suomalaisen Haltin laadukkaat tuotteet kruunaavat ulkoilusi. Klikkaa tästä verkkokauppaan.
Rahoitushaku.fi hakee sinulle lainatarjouksia vertailtavaksi; löytäessäsi sopivan tarjouksen myös lainan hyväksyminen ja nosto on helppoa. Voit hakea jopa 60 000 euron lainaa.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Suvi Karjula joutui sairaalaan – selkävaivat estävät keikkailun: “Kuntoudun kyllä jaloilleni”

Kommentit pois päältä artikkelissa Suvi Karjula joutui sairaalaan – selkävaivat estävät keikkailun: “Kuntoudun kyllä jaloilleni”

Tangofinalisti yllätti mallina – jännitti muotinäytöstä: “Äiti käski pitää ryhdin hyvänä”

Kommentit pois päältä artikkelissa Tangofinalisti yllätti mallina – jännitti muotinäytöstä: “Äiti käski pitää ryhdin hyvänä”

Teemu Roivainen iloitsee isyydestään: Esitteli vauvansa kuvaa huoltoaseman myyjällekin

Kommentit pois päältä artikkelissa Teemu Roivainen iloitsee isyydestään: Esitteli vauvansa kuvaa huoltoaseman myyjällekin

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE