Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Korsuorkesteri tekee paluun – juhlakonserttikiertue ensi vuonna: “Reservistä kertausharjoituksiin”

Korsuorkesteri vetäytyi reserviin 2012, mutta tekee ensi helmikuussa paluun 30-vuotisjuhlien kunniaksi. Luvassa on isänmaallinen konserttikiertue. Lue lisää!

Julkaistu

@

Korsuorkesteri tekee näyttävän paluun ensi vuonna, kun legendaarisen orkesterin juhlakonserttikiertue käynnistyy helmikuussa.

Vuonna 1990 sattuman kautta syntynyt Korsuorkesteri marssi näkyvästi viihteen etulinjassa jo viime vuosituhannella napaten muun muassa Tanssiorkestereiden Suomen mestaruuden (SMOrk).

Orkesteri saavutti Suomessa johtavan aseman sota-ajan musiikin tyylitaiturina. Kotirintamilta orkesterin harmaisiin liittyi matkan varrella kaikkiaan 26 muusikkoa. Pitkä palvelusaika päättyi virallisesti 2012, jolloin oli aika siirtyä reserviin.

Mainos

Valttikorttina isänmaallisuus

Tuntemattoman sotilaan lähes 200 kertaa lukenut Korsuorkesterin liideri Pepe Kovanen synnytti viihderintamalle ilmiön, josta muodostui varsin ainutlaatuinen orkesteri. Sotilaspuvuissa esiintyvän orkesterin ideologia oli alusta asti selvää, isänmaallisuudesta ja sotaveteraanien kunnioituksesta pidetään kiinni.

Korsuorkesteri on tuonut vanhaa ja uutta musiikkia tuhansille kuulijoille tanssikeikoilla, konserttikiertueilla, kirkoissa ja levyillä. Syvällä sielun sopukoissa eläneet muistot ovat värittyneet koskettavien sävelten myötä ja tunnelmat ovat saattaneet ihmisiä yhteen tuoden samalla kuulijoille iloa ja lohtua.

Sota-ajassa ja ikivihreiden rintamalla on viivähdetty niin Suomessa kuin ulkomaan esiintymisillä.

Reservin suuntaan kantautuu tuon tuostakin pyyntöjä kertausharjoituksiin. Ryhmää on kovasti toivottu konserttisaleihin ja mikä onkaan parempi hetki astua parrasvaloihin kuin 30-vuotissyntymäpäivä!

Mainos

Kyösti Mäkimattila mukana

Korsuorkesteri on kutsunut 30 vuotta poterossa -juhlakiertueelleen mukaan ystäviään – konserttilavoilla nähdään myös Vuoden miesartisti 2019 -äänestyksen voittaja Kyösti Mäkimattila, Juha Maunu ja Tarja Närhi.

Ohjelmistossa palataan tyylipuhtaasti muistelemaan menneiden vuosien musiikillisesti parhaita paloja. Luvassa vaikuttavaa musiikkia, joka käy suoraan sydämeen – lauluissa soi ilo, suru, kaiho ja kaipuu. Orkesteri on täydessä iskussa ja pelissä on suuria tunteita. Illoista on lupa odottaa ikimuistoisia, suuren tunteen näyttämöitä.

Korsorkesteri 30 vuotta poterossa -konserttikiertue

  • la 8.2. Imatra, Kulttuuritalo Virta
  • su 9.2. Kuusankoski, Kuusankoskitalo
  • ma 10.2. Turku, Konserttitalo
  • ti 11.2. Pori, Promenadikeskus
  • pe 14.2. Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli
  • la 15.2. Joensuu, Carelia-sali
  • su 16.2. Kuopio, Musiikkikeskus
  • ma 17.2. Lahti, Sibeliustalo
  • ti 18.2. Hämeenlinna, Verkatehdas

Liput alk. 42€. Järjestäjä Gramofoni Oy.

Katso Korsuorkesterin keikat tästä (mukana myös juhlakiertueen päivät suorine lippulinkkeineen).

Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.