Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Kulkukoirat – koskettava ja mukaansatempaava laulunäytelmä Syvälahden lavalla Kangasniemellä

Kolmen legendan ystävyys ja tutut iskusävelmät luovat katsojalle mieleenpainuvan elämyksen.

Julkaistu

@

Täyden salin tunnelma on odottava. Pian lavalle saapuvat itse Kulkukoirat, suomalaisen viihteen legendat Kari Tapio, Reijo Taipale ja Topi Sorsakoski. Miesten ensimmäinen laulu soljuu saman tien ihon alle. Hämmentävää kuinka upeasti näyttelijät kantavat roolejaan tunnettujen artistien jalanjäljissä tutuin maneerein.

Klabbi (Juse Venäläinen) imee edelleen piippuaan suun toisella laidalla, kättä mennen tullen heilauttaen ja savolaisittain sutkautellen. Repen (Tommi Soidinmäki) olemus, puhetyyli ja kehon kieli sekä Topin (Jarkko Järvenpää) tutut lanteen keinutukset äänen väriä myöten palauttavat väkisinkin mieleen menneiden vuosien takaiset kohtaamiset herrojen kanssa. Heidän lauluaan kuunnellessaan havahtuu suorastaan miettimään,että nämä Suomi viihteen sankarit ovat todellakin tässä. Niin eläviltä he tuntuvat.

 

Reiska (Tommi Soidinmäki), Klabbi (Juse Venäläinen) ja Topi (Jarkko Järvenpää)

 

”Tarinaa tien päältä”- Kulkukoirat musiikkinäytelmää raikastuttavat ja vauhdittavat näpsäkät, karismaattiset sekä kaunisääniset neidot Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen. Näytelmän koreografiat (Marjo Vartela) ovat selkeälinjaiset ja koko työryhmä selviytyy niistä ammattimaisella varmuudella. Muutenkin tila on hyvin hallussa ja lavastus sopivan yksinkertainen sekä raikas.

 

Mainos

”Tarinaa tien päältä”
Tommi Soidinmäki, Marita Taavitsainen, Juse Venäläinen, Tiina Räsänen, Jarkko Järvenpää

Kulkukoirien bändinä toimii Kari Hirvosen kanssa kiertävä Onnentähti orkesteri, jossa soittavat Petja Venäläinen sekä Miska Venäläinen, Timo Salmi sekä Nelli Marjomäki. Musiikkinäytelmän on ohjannut Jussi Myllymäki ja tuotannosta vastaa Joona Jalkanen.

 

Onnentähti -orkesteri

 

Kunnianosoitus kolmikolle

Kulkukoirat musiikkinäytelmän idean isä ja käsikirjoittaja Juse Venäläinen halusi tehdä kunnianosoituksen kolmikolle.

“Kari ja Reiska arvostivat suuresti toisiaan. Myöhemmin rinkiin tuli Topi. Näitä miehiä yhdisti samanlainen huumori sekä arvomaailma ja he tukivat toisiaan myös elämän vaikeissa ja vakavissakin hetkissä”, toteaa Juse.

 

Esityksessä mennään laulut edellä ja se toimii. Tekijäjoukon yhteiset kohtaukset ja stemmalaulu on mielekästä kuultavaa. Bändi soittaa hyvin ja elää tunnelmassa mukana. Kappaleiden tempojen ja tunnelmien riittävät vaihtelut pitävät tunteet ja aistit valppaana koko esityksen ajan, josta ei ilman kyyneliä ja naurun purskahduksia voi välttyä.

 

Mainos

”Työryhmässä on ollut koko ajan hyvä henki ja asenne, joten kaikilla on kova halu jatkaa ja viedä esitystä eteenpäin”, Venäläinen kehuu työryhmäänsä.

KATSO VIDEO!

 

 

Kesäteattereita tanssilavoilla

Syvälahden lavan isäntä Reijo Pynnönen on erittäin onnellinen kesän 2021 musiikkinäytelmän menestyksestä. ”Alussa olleen suuren epävarmuuden tunteen jälkeen voi huokaista helpotuksesta.
Ihmiset ovat tilanteesta huolimatta uskaltaneet lähteä sankoin joukoin liikkeelle. Ensi-illan jälkeen tuli vahva tunne, että tämä onnistuu”, Pynnönen summaa.
Ja niin hyvin on onnistunut, ettei toimelias isäntä ehtinyt edes ensimmäisen kahden viikon aikana lämmintä ateriaa nauttimaan. ”Puhelin on rallattanut yötä päivää ja vyöhönkin on saanut tehdä lisää reikiä, mutta se on kannattanut sillä lähes kaikki näytökset ovat olleet loppuunmyytyjä”, Reijo naurahtaa.

Mainos

Lavaisäntä haluaa kiittää ja välittää jo tässä vaiheessa kiitokset kaikille, jotka ovat lähteneet rohkeasti liikkeelle ja saapuneet nauttimaan Syvälahden teatterielämyksestä, sekä tanssi-illoista . ”Meillä on tällä kaudella tulossa vielä kaksi tanssi-iltaa. Upea Saija Tuupanen ja Ex- miehet nousevat lavalle 21.8. ja päättäjäisissä tunnelman kattoon nostaa Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, joten lämpimästi tervetuloa. Toivotaan, että ensi kesä on jo lähellä normaalia, jotta voimme nauttia täysin siemauksin upeasta tanssilavakulttuurista ja sen ympärille rakennetuista ohjelmapalveluista”, sanoo Pynnönen.

Syvälahden lavalla Kulkukoirat nähdään tällä erää viimeisen kerran sunnuntaina 22.8. klo 19.

 

LUE MYÖS → Tommi Soidinmäki astuu Reijo Taipaleen saappaisiin: Suuri kunnia maailman ensi-ilta elokuussa

 

Mainos

LUE MYÖS → Matti Nykäsestä musiikkinäytelmä Ränssin Kievariin Kari Tapion poika tuottaa

 

LUE MYÖS → http://www.syvalahti.fi/teatteri

  Täältä maksuton hymykonsultaatio

 

Mainos